Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 1. Serwer: FFA 2. Nick: Lato ~wOw~ [t]3. Imię: Wojciech4. Wiek: 195. Znajomość Amxx(0/10): 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Czas spędzony na forum: 4d 18h 14m 22s8. Opisać siebie: Mam na imię Wojciech. Pochodzę z woj. lubelskiego, dużo osób mnie już tutaj zna z przeszłosci. Myśle, że raczej z dobrej strony czasami z nie którymi tutaj osobami miałem małe sprzeczki. Byłem już tu adminem, pewnie chcecie wiedziec dlaczego nim nie jestem. Otóż zrezygnowałem, ponieważ konczyłem karierę z csem. Chciałbym powrócic gdyż nie którzy tutaj co mnie znali wiedzą ile moge poświęcic czasu na serwer. Dziś był odpał na serwerze to musiałem Karola fatygowac bo żadnego admina na serwerze nie było..9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym zostac adminem dlatego, że chcę pilnowac porządku.10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; robię screeny chyba, że aimik to demko robię lub z HLTV i banuje. -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, kick, ban. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie, kick, ban.11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam oczywiście jak mogło by byc inaczej Pozdrowionka. Dzięki za wszystkie głosy negatywne i pozytywne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 na nie-9 h na serwie... przez 6 dni wbiłeś tylko 7 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeonex 1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 AMXX 10/10 hmm ciekawe ... lecisz z pluginami do hmm Coda , FFA i DR . Bardzo rzadko wbijasz widziałem cie tylko raz ... Na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Lato juz raz skladal podanie wtedy mu napisalem Musisz sie pokazac mocniej. Pograj i daj sie poznac. Na Nie no i chlopak dal sie poznac z dobrej strony, widac ze ma doswiadczenie i duzo widzi Jego uwagi na u@ to zawsze cenna opinia Dzisiaj masz u mnie Tak za to ze sie nie zraziles a zaczales sie starac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja jestem na tak ale musisz nadrobić godzinki. Poza tym dwóch adminow odpadło,a przyda się ktoś na ich miejsce. @edit do Blaze Pamiętasz jaka miałeś sytuację na BF2 , też nie miałeś 20 czy 25h na serwerze,więc w tej kwestii nie powinieneś się wypowiadać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Narazie jestem jeszcze na nie. Nadrób aktywność.edit do danielek pamiętam, tylko że ja to nadrobiłem w 2 dni, wkurzała mnie aktywność adminów ... a ty nadal masz tylko 5h na bf2 mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Na nie. Malo godzin na servie. PS. poczytaj forum zebys wszystko wiedzial. Przynajmniej w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 jezeli to co napisales jest prawda jestem na TAK!!! jezeli nie to polecisz tak samo jak Sniper i KaeR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 na nie -9 h na serwie... przez 6 dni wbiłeś tylko 7 h Jest już prawie 11h jutro myślę , że będzie ok. 15h jak się gt zaktualizuje różnie to bywa z tymi obliczeniami, lecz rozumiem to twoje zdanie. AMXX 10/10 hmm ciekawe ... lecisz z pluginami do hmm Coda , FFA i DR . Bardzo rzadko wbijasz widziałem cie tylko raz ... Na nie . Często wbijam może gramy w innym czasie i się po prostu nie spotykamy? amxmodmenu mam w jednym palcu więc 10/10 panie, jest mowa o amxmodmenu, a nie Lecz to twoja wypowiedź. Narazie jestem jeszcze na nie. Nadrób aktywność. Rozumiem, lecz Ty dostałeś admina mając 7h ja mam 4h więcej więc w tej kwestii jak napisał Danielek nie powinieneś się wypowiadac, wstydu nie masz? Na nie. Malo godzin na servie. PS. poczytaj forum zebys wszystko wiedzial. Przynajmniej w tym dziale. Rozumiem. jezeli to co napisales jest prawda jestem na TAK!!! jezeli nie to polecisz tak samo jak Sniper i KaeR Nie za bardzo rozumiem twoją wypowiedź. Co ja napisałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nie pisz w swoim podaniu :/ .Jestem na nie, nadrób godzinki bo to jest minus, a cziterzy wchodzą częściej niż Ty w tygodniu, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Chyba warn jest za odpowiedzi w swoim podaniu... Czytaj forum, czytaj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nadrób aktywność na forum i na serwerze i będę na tak. Na razie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^O co chodzi w te karabiny 1 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Na TAK był juz kiedys adminem. I zawsze BYŁ i jest Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Nie. Wypowiedz we własnym podaniu + godziny na Serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja na nie. 11 godzin na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Proszę o zamknięcie, gdyż nie mam czasu na razie starac się o admina. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Na prośbę autora zamykam. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi