BezrobotnY 13 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Chcialbym tu przeprosic administracje(obecną)wiem ze duzo spinalem w postach i tematach ale tak naprawde jestem doswiadczonym graczem a kultura moja osobista idzie na bakier,wiem tez ze duzo graczy jest nastawiona do mnie negatywnie lub nie lubi moich wypowiedzi/bo spinam.Nie bede sie tu tlumaczyc bo nie mam 7 lat czy 13 lat...gram w cs-a bardzo dlugo co do innych i przezylem wiecej niz sobie myslicie:)ogolnie na serwerze wszystko mi odpowiadalo procz kilku adminow Sniper i KaeR/wyszlo jak wyszlo udowodnilem ze mam racje,ale nie o to chodzi.Moze i kultury na forum nie posiadam(bo nie chce)ale tak czy inaczej uwazam ze jest to jeden z lepszych serwerow na ktorych gralem w dotychczasowej batalii.Chcialbym tu i wobec przeprosic cala obecna admistracje,graczy za to co uczinilem zlego dla tego serwera i tego forum.Nie licze na jakiekolwiek wybaczenia lub kolezenstwo z waszej strony po prostu.... Przepraszam ezrobotn[Y] 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No i od razu lepiej, czy nie można było się od początku tak zachowywać(nie spinać,czasami ugryźć się w język) ? Za pewne teraz byłbyś jednym z lepszych adminów (na FFA) ale za zachowanie....... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No i od razu lepiej, czy nie można było się od początku tak zachowywać(nie spinać,czasami ugryźć się w język) ? Za pewne teraz byłbyś jednym z lepszych adminów (na FFA) ale za zachowanie....... Pozdrawiam dziekuje lecz pozostane zwyklym userem..........dajmy szanse sie mlodszym wykazac,oby to wyszlo na plus dal sieci jak i forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Samokrytyka nie przychodzi latwo...dlatego Duzy Plus dla Ciebie Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Każdy się czasem spina lub popełnia błąd nawet administracja ale rzadko kto przeprasza za to co zrobił. Więc wielki + dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No nie jestem przekonany, ale nie mnie to oceniać, czas pokażę. Dla Ciebie wielki plus ode mnie, od czegoś musiałeś zacząć i zacząłeś to dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kto by to nie byl i gdzie bys nie gral nalezaloby kukture zachować, zwlaszcza ze tyle juz grasz w cs'a i ogarniasz. Ale coz, bylo mimelo, zapomnijmy o tym. 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Powiem szczerze że jak gracz: siusiak2 się 'oswoił' to już nic mnie nie zdziwi elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 BezrobotnY jeśli Twoja wypowiedź została napisana od serca, to wielki szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi