BzyQQ 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 1.Twój Nick: BzyQQ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Danielek 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 10 luty 2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): caly serwer .. no i na HLTV i w logach mozna sprawdzic 6.Opis sytuacji: jest mapka de_rats ... i pelny serwer respy jak wiadomo sa za male co sprawia zee co runda 2-3 zawodnikow umiera .. ludzie prosili go o zmiane on nic nawet nie odpisal .. a kolejna sprawa jest taka ze na serwerze panuje haos ludzie rzucaja HE na respa ( lodowke ) i rzucaja kurwami na lewo i prawo .. to nie tak powinien funkcjinowac serwer i nie tak zachowywac powinien sie opiekun tego serwera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Teraz na każdego będzie skarga bo admina straciłeś? Bzyku jak wchodziłem na serwer to dopiero był chaos i nieład... Mapa pool day i 20 osób, więc zmieniłem...Co do przekleństw mam 'pewien zakres tolerancji' toleruje kurwy lecz nie toleruje chamstwa i prostoty (obrażanie,ubliżanie). Jak umieram to mam też inne zajęcia, dawanie UB lub po prostu inne jakieś prywatne sprawy i nie zawsze widzę to co co piszą gracz... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BzyQQ 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) no jak koles obrazal wszystkich dookola ... od ciot kurw itp itd .. a to ze robie skargi to tylko i wylacznie zasluga H@ . skoro ja nic nie moge zrobic teraz to niech inni robia : ) Edytowane 11 Lutego 2014 przez Danielek pisze się skargi nie robi. No musisz się z tym pogodzić, że już nie będziesz robił NIC, uwierz że robię od Ciebie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolek 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 tez w tedy grałem, latali odpaleńcy a danielek nic nie robił, bzyq jak mial adma to chociaż nie było cziterstwa. A teraz ? 3 adminów i nikt nie śmie wejść na specta tylko sobie fragi wbijają. Bzyq stracił admina bezsensownie i powinien go odzyskać bo jak tak dalej bedzie jak jest na serwerze to będzie masakra. Dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 tez w tedy grałem, latali odpaleńcy a danielek nic nie robił, bzyq jak mial adma to chociaż nie było cziterstwa. A teraz ? 3 adminów i nikt nie śmie wejść na specta tylko sobie fragi wbijają. Bzyq stracił admina bezsensownie i powinien go odzyskać bo jak tak dalej bedzie jak jest na serwerze to będzie masakra. Dziękuje i pozdrawiam. Zmowa kolegów z serwera ? 1 post ? przypadek, nie sondze -.- http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php spr sobie amxbans i zobacz, że dałem 3 bany za czitowanie w przeciągu mniej więcej 30min, może to nie za wiele ale gracze się nie skarżą,a informuje, że jeżeli mają problem to niech piszą na u@. Skoro bzyku taki dobry admin i wgl to dlaczego go stracił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BzyQQ 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 hmmm... na serwerze gra wiecej niz 2 graczy .. wiekszosc nic do mnie nie ma .. normalnie ze mna rozmawiaja i jak cos ode mnie chca zawsze reagowalem .. 1 niesluszny ban przez moja pomylke .. i czlowiek ktory sapie sie do kazdego do okola ... to wlasnie sprawilo ze stracilem adma ... a to ze banowalem cziterow , wprowadzalem kulture na serwerze i mila atmosfere bez wulgaryzmow to juz sie nie liczylo .. ale ok nie bede robil NIC , jak to ujales poza kopaniem wam dupsk na serwerze . Pozdrawiam ~close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak dowodów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi