Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 1. Serwer: [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] 2. Nick: [VincenT_PatelniA][K.A.C] 3. Imię: Kamil 4. Wiek: 15 Lat.(Od 8 lutego) 5. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: 1d 11h 9m 30s 9. Opisać siebie: Witam. Mam na imię Kamil mam 15 i mieszkam w Warszawie, Uczęszczam do 1 klasy gimnazjum. Infomatyka jest moją pasją i chciałbym związać z nią swoją przyszłość zawodową. Interesuję się również grafiką komputerową, videofilmowaniem, piłką nożną, beatboxem oraz kulturą Hip-Hop w Polsce. Po ukończeniu szkoły gimanzjalnej chciałbym udać się do liceum na kierunku: Informatyka/Elektronika Jestem osobą miłą i wyrozumiałą. Staram zawszę znaleźć wyjście z problemu i przekazywać tą wiedzę swoim podopiecznym. Jestem cierpliwy punktualny, są te cechy które najbardziej cenie sobie u ludzi. Uważam się za osobę kreatywną, która potrafi stworzyć coś z niczego. Zawszę dążę do swojego celu i ponoszę odpowiedzialność za swoje czyny. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi oraz dużo fotografuję, aby podnieść swoje umiejętności w tej technice. Interesuję się również kinematografią, dlatego też oglądam wiele filmów i szczegółowo dopatruję w nich ujęcia, kadry, efekty specjalne, aby w przyszłości móc stworzyć coś podobnego. Z gatunku filmowego najbardziej lubię filmy o tematyce gangsterskiej m.in: -"Ojciec Chrzestny" reżyserii :Francis Ford Coppola -"Chłopcy z ferajny" reżyserii: Martin Scorsese - "Człowiek z Blizną" reżyserii: Brian De Palma Jest to moim zdaniem czołówka filmów tego gatunku. Jak już wcześniej wspominałem od 8 miesięcy pracuję w programach graficznych m.in Corel Draw oraz Photoshop. Bardzo chciałbym aby w przyszłości połączyć ten kierunek z moją karierą zawodową. Jestem również ogromnym fanem Wuwunia, oraz całej ekipy Wielkie JOŁ. Słucham na co dzień rapu, głownie Tedego oraz "młodych kotów" którzy dopiero zaczynają swoją przyszłość z Hip-Hopem. Uważam jednak iż człowiek powinien słuchać muzyki każdego gatunku, dlatego też nie zamykam się tylko w jednym rodzaju. Często w mych głośnikach można spotkać: Trance, Electro Hause oraz typowe hity lecące na co dzień w radiu. Nie jestem typowym graczem, który 3/4 swojego czasu poświęca komputerowi. Staram się raczej większość czasu spędzać na świeżym powietrzu. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ mam dużo czasu i wiele adminów może przyznać że im pomagam o ile to zauważyli. Ogarniam serwer gdy nie ma adminów i mi się to udaje.. Wiele graczy prosiło mnie żebym napisał podanie ponieważ mówili że będę dobrym adminem. Za co im oczywiście dziękuje. 11. Linki do reklam: 1.http://www.cs-slask.czo.pl/topics39/38.htm#87 2.http://skrcs.xaa.pl/showthread.php?tid=32 3.http://fraggers.pl/viewtopic.php?p=2295#2295 4.http://cs-malbork.pl/viewtopic.php?p=287#287 5.http://skillersi.pl/topics70/cs-classic-vt2239.htm#5914 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; w zależności ale ss,y lub demko potem ban pernamentny -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie potem kick a jeśli się nie ogarnie to ban od 5 do 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie potem kick a jeśli wróci i będzie to od nowa robił to ban do 1h 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):No Steam. ~Wiek 15+ Spełniam ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Spełniam ~Minimum 20 godzin gry na serwerze Spełniam ~Kultura Spełniam ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Spełniam ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Spełniam ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Spełniam ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Spełniam ~Reklamowanie Serwerów Spełniam ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa Będę się składał ponieważ nie posiadam Steam. Z poważeniem i nadzieją: [VincenT_PatelniA][K.A.C] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jestem na tak, spełnisz wymagania i wydaję mi się, że ogarniesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) To tak ja jestem na nie niestety ... Wydaje my sie ze to nie jest jeszcze pora na Cb sam skladałem podanie 3 razy... Natomiast Ty ledwo pojawiles sie na forum i odrazu po paru dniach podanie na grafika teraz na admin wydaje mi sie ze powinienies jeszcze pograc i posiedziec na forum wtedy złozyc podanie ale czekam az reszta adminow serwera sie wypowie;P Poza tym AMX - Brak 10 punktu ze wzoru , To nie zmienia faktu ze pomoże .... Poza tym watpie ze uda mu sie zastapic M@jkiego. Może niech on sie wypowie na ten temat:D Shana ale co to zmienia ja miałem 50 h na serwie i zlozyłem podanie wymagania + pomagałem a sie nie dostałem wiec to ze raz czy dwa napisze na forum czy na u@ nic nie zmieni ja tam czekam na reszte adminów ;P Edytowane 11 Lutego 2014 przez Mucha 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie. Wypowiadasz się w swoim podaniu.. Opisać siebie to nie pisać autobiografię, tylko pare zdań o sobie, cechy i wystarczy. Masz 22,5 godziny przegrane na serwerze. Pograj trochę i posiedź na forum, wtedy będę na tak. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jestem na Tak, często pomagasz mi na serwerze a nawet piszesz na forum żebym kogoś zbanował ale tjb. wypowiedziałeś się w swoim podaniu. @ edit To że ktoś nie gra długo na serwerze to nie znaczy że nie jest pomocny, ogarnięty i nieznany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Hmm z twojego podania wynika, że masz 15 lat i chodzisz do 1 klasy gimnazjum? No w sumie możliwe jak nie zdałeś ;d Ja jestem na tak, godziny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mysle ze mozna dać szanse.. Duzo na serwie , pomaga jak trzeba i wgl ogarniety ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jestem narazie na nie. Troszkę mało spędziłeś czasu na serverze. Spróbuj za tydzień. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jestem narazie na NIE.Pograj jeszcze troche i złóż podanie za tydz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Za wcześnie. Pokaz się jeszcze bardziej i złóż podanie później 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 tyyy jakie CV walnal Aczkolwiek ja na NIE! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Za dużo wypowiedzi na NIE, tymbardziej że to adminów z serwera. Pograj jeszcze troche i napisz podanie za tydzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi