DawciOo 62 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 1.Twój Nick: DawciOo 2.Nick admina/gracza który zawinił: Rybak 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 11.02 20:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Pakalay, Koperek, Roniasz, LubieWas i inni 6.Opis sytuacji: Niby h@ a w ogólnie nie zna regulaminu, banuje ludzi którzy rzucają pakę w jedną osobę (nie ostatnią, tylko jedną) Przed wczoraj SonGoku strzelał z działka, wszyscy do niego piszą, a on mówi, że tego nie widział. Dzisiaj to samo, SonGoku strzela z działka, po 100 wysłanych mu widomości na u@ on pisze, kto mi to potwierdzi, połowa potwierdziła, a on dalej nie banuje, w końcu jak napisali na u@ mu chyba wszyscy to łaskawie go zbanował na 30min -,- Nie wiem, ale chyba zna się z SonGoku i traktuje go ulgowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 I do mnie Rybak się sapałeś że ja mam obowiązek siedzieć na forum, a sam nawet nie przeczytałeś regulaminu z tego co słyszę. Oby tak dalej rybak @DOWN Adwokat rybaka się odezwał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Rybak po prostu zapytał kto potwierdzi też powinieneś wiedziec, że admin to nie robot. Zapewniam was, że rybak zna regulamin. # UP: Nie jestem jego adwokatem, ale go znam i wiem chyba jaki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Z tego co widzę po logach w amxbans (oczywiście może czegoś brakuje) to dostały dwie osoby bana i potem podobno już takich sytuacji nie było. Bynajmniej po tym jak zaczęli pisać że za to nie daje się banów. I do mnie Rybak się sapałeś że ja mam obowiązek siedzieć na forum, a sam nawet nie przeczytałeś regulaminu z tego co słyszę. Oby tak dalej rybak @DOWN Adwokat rybaka się odezwał? co do tego, to też nie za bardzo rozumiem bo z tego co wiem to zadałeś rybakowi pytanie "Skąd ma admin" i podobno miałeś wbić na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Zapomniałem dodać, że ma pro vipa i jeszcze nigdy nie zauważyłem jak robi przerwy -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 To piszesz skargę z demkiem,Co do samej skargi pisałem z nim o tym na GG i na 100% mogę powiedzieć że tego typu bany się nie zdarzą, nie oszukujmy się bez dowodów nic nie zdziałamy, a jedyne do czego się przyczepiłem (do niego rzecz jasna) to te dwa bany z amxbans które dał za rzucanie bomby na jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 okej rozumiem, ale w tej skardze chodzi mi jedynie o to jak traktuje gracza SonGoku, moim i innych zdaniem traktuje go inaczej niż innych gracz (ulgowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 nom Dawcio mówi prawde ostatni uzywał działka Rybak to ignorował a pisałem na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmir 3 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Co do SonGoku widziałem jak dzis uzywał dzialka znowu i nikt bana mu nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 okej rozumiem, ale w tej skardze chodzi mi jedynie o to jak traktuje gracza SonGoku, moim i innych zdaniem traktuje go inaczej niż innych gracz (ulgowo) jak ja i rybak nie znamy żadnego SonGoku, więc jak ma traktować go "lepiej"? Zresztą oboje wiemy że wg was była jedna sytuacja w której rybak nie zbanował SonGoku za działko, co innego jakby to było co chwilę ale po waszej skardze właśnie to zauważyłem. Co do skarg to trudno zrobić screen i podać na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak ja bym go złapał to na pewno by banika wyłapał więc nie pisz "nikt" tylko napisz że ci admini co byli wtedy -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 W tym temacie powiem tylko tyle nie znam zadnego songoku ani nikogo innego grajacego na ZM " realnie " czy tez bardziej " wirtualnie " Jak piszesz zapodaj dowody udowodniajace twoje teze skierunkowane w moja osobe , a to ze czasem nie widze u@ to raczej kazdemu sie zdarza ;] jak macie zastrzezenia do kogokolwiek pracy napiszcie sami podanie i sprobojcie ogarniac serwer. @down Cieszy mnie to bardzo, mowie cos o was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Rybak ale ja jakoś nie mam Problemu z ogarnięciem servera -.- to samo ilona czy też wadowicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi