BezrobotnY 13 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 1. Serwer: DD2 2. Nick: ezrobotn[Y]3. Imię: Adam4. Wiek: pelnoletni:)5. Znajomość Amxx(0/10):10(nie pisze pluginow) 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK(nie uzywam ostatnio)7. Czas spędzony na forum: aktywny8. Opisać siebie: jestem doswiadczonym graczem9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: podczas niobecnosci admina ja wypelnie ta luke:)....gwarantuje ze podczas mojej obecnosci na serwerze nie zagra scierwo z WH lub aimem 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; BAN -Gdy ktoś nadużywa micro; (upomnienie) BAN -Nadużywa Kultury na serwerze; (upomnienie) BAN11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jestem na tak pod warunkiem, że już nie będziesz tak bardzo wulgrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jest na Tak poniewaz jestes dobrym graczem i ogarniesz. Mam nadzieje ze pokazesz nam swoja druga strone , ta mniej agresywna i bedziesz pomagal rozwijac serwa , bo jestes bardzo aktywny na forum:) Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jestem na tak, myślę, że można dac Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja jestem na tak. Prywatnie naprawde można z nim normalnie popisać.Gra często, doświadczony w rozpoznawaniu skylla od oszusta. CZego chcieć więcej ? tylko kulturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Myślę że można dać mu szansę, TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jestem na tak często gra na serwerze i odróżnia czita od normalnego gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Wielu z was nie widzi ale kolega ma dwa warny a nie zabiorę ich od tak, wymagania to wymagania i ma je spełnić każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 No więc jak pan wyżej mówi, j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Wielu z was nie widzi ale kolega ma dwa warny a nie zabiorę ich od tak, wymagania to wymagania i ma je spełnić każdy. warny sa za spine z adminami sniper i kaer :)a to dlatego ze wiedzialem ze jest cos nie tak z nimi,z reszta pisalem z toba o tym na GG ze oni mi nie pasuja zanim zaczalem spinac:)Tak czy siak to dzieki mnie masz 2 oszustow mniej:)a z tego co widze to szykuje sie nastepny ale to inna bajka. to moje 3 podanie Szach/Mat wiecej juz skladac nie bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Po prostu odpracuj te warny i będziesz miał admina, a Ty robisz z tego problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tak jak napisał Administrator, odpracuj warny i będę na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Warny odpracuj i będę na Tak podobnie jak koledzy @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE. Zamiast odpracować warny, nabijasz nowe łamiac regulamin. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi