Jump to content

Skarga na RamMsteiN

Bboosseekk

Recommended Posts

1.Mój Nick: JOHN-RAMBO-24-03

2.Nick admina/gracza który zawinił: RamMsteiN
3.Admin/Gracz :  RamMsteiN
4.Data i godzina: 19.02.2014  17:29:57
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak ssów oraz dowodem jest to że nigdy nie mialem czitów, wh lub innych dopalaczy.
6.Opis sytuacji: Grałem w cs zastrzelilem przeciwnika, a admin RamMsteiN dał mi bana nie wiem za co i z jakiego powodu. Nie sprawdzil czy mam czity tylko odrazu banuje. Pozatym nie dostalem na dysk ssów. A ja nigdy nie miałem czitów, wh lub innych dopalczy w grze. Powinien sprawdzic gracza a dopiero potem banowac. Otrzymanie odbanowania to kilkanascie straconych minut przed komputerem. Takie zachowanie uważam za skandaliczne. Przez takich adminów gra-serwer traci na jakości. Dlatego wnosze skarge.
Pozdrawiam JOHN-RAMBO-24-03

Ok skoro dostałem to gdzie są. Mam ststem operacyjny win xp nie moge nigdzie ich znalesc przejrzałem wszystkie pliki.Podpowiedz gdzie moga byc. Tam gdzie jest opisane we wzorze nawet nie mam takich plików.

RAMBO wez nie rozwalaj mnie ta skarga. na spect siedzialem chyba 15 minut wiec nie pisz ze cie nie sprawdzalem. po modelach jezdziles w niektorych sytuacjach wiec chcialem sprawdzic.

SSy sa robione z automatu, nie rozumiem tej skargi - admin wykonał swój obowiązek i tyle. A obowiązkiem gracza któremu zostały zrobione takie ssy jest je wstawić.

/Close

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy