Bboosseekk 2 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 1.Mój Nick: JOHN-RAMBO-24-03 2.Nick admina/gracza który zawinił: RamMsteiN 3.Admin/Gracz : RamMsteiN 4.Data i godzina: 19.02.2014 17:29:57 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak ssów oraz dowodem jest to że nigdy nie mialem czitów, wh lub innych dopalaczy. 6.Opis sytuacji: Grałem w cs zastrzelilem przeciwnika, a admin RamMsteiN dał mi bana nie wiem za co i z jakiego powodu. Nie sprawdzil czy mam czity tylko odrazu banuje. Pozatym nie dostalem na dysk ssów. A ja nigdy nie miałem czitów, wh lub innych dopalczy w grze. Powinien sprawdzic gracza a dopiero potem banowac. Otrzymanie odbanowania to kilkanascie straconych minut przed komputerem. Takie zachowanie uważam za skandaliczne. Przez takich adminów gra-serwer traci na jakości. Dlatego wnosze skarge. Pozdrawiam JOHN-RAMBO-24-03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ss'y dostałeś na 100% (robią się z automatu), skarga nie słuszna. Admin jeśli podejrzewa kogoś o czity ma prawo dać ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bboosseekk 2 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ok skoro dostałem to gdzie są. Mam ststem operacyjny win xp nie moge nigdzie ich znalesc przejrzałem wszystkie pliki.Podpowiedz gdzie moga byc. Tam gdzie jest opisane we wzorze nawet nie mam takich plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Wpisz w google "gdzie znaleźć ss'y w cs" i poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 to nie jest dział próśb o UB, napisz post w odpowiednim dziale. Masz tam również poradniki gdzie są ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 SS'y masz napewno, spokojnie.. znajdz jakis poradnik i napisz prośbe o UB w tym dziale http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rammstein 1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 RAMBO wez nie rozwalaj mnie ta skarga. na spect siedzialem chyba 15 minut wiec nie pisz ze cie nie sprawdzalem. po modelach jezdziles w niektorych sytuacjach wiec chcialem sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Myślę że skarga jest zbędna, chyba normalne że jeśli admin kogoś podejrzewa to robi ss`y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 skarga to powinna być na zespół adminów, że od 30 minut cziter na serwerze a nikt nie ogarnia. Zastanówcie się czemu ja nie mogę być adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 SSy sa robione z automatu, nie rozumiem tej skargi - admin wykonał swój obowiązek i tyle. A obowiązkiem gracza któremu zostały zrobione takie ssy jest je wstawić. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi