KatE 71 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Imię: Daria Wiek: 20Staż na forum: 51dni online. Mam przyjemność być z Wami od listopada.Doświadczenie w moderowaniu: Napatrzyłam się na to dużo. Myślę, że doświadczenie mam odpowiednie.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Dziennie od 5-8h. Chodzę do szkoły zaocznej także nie ma z tym problemu.Dlaczego właśnie Ty: Zauważyłam, że 2 aktywnych moderatorów straciło ostatnio rangę, więc chciałabym pomóc w porządku na forum i ułatwić niektóre sprawy naszym użytkownikom. Mam sporo czasu wolnego. Jestem otwarta na krytyke. Dziękuję! Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) jest2. Musisz mieć przynajmniej 16Lat (Obowiązkowo) jest3. Minimalna Ilość postów: 200.(Obowiązkowo) jest4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 3 dni. (Obowiązkowo) jest5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) jest6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) jest7. Staż na forum: powyżej 3-4 miesięcy (Obowiązkowo) jest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jestem na tak -wymagania -odpowiedzialna osoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 ja jestem na nie. Nie jesteś aktywna, jedynie dajesz UB, nic więcej się nie wypowiadasz. 51 dni na forum,a 319 postów... mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre 459 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jak na razie na nie -pobądź z nami troszke dłużej Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 DashA na jaką krytykę ^^. Ja myślę że się nadasz jak nikt inny, choć jest mały minusik, mało się udzielasz w dyskusjach dotyczących forum na różne tematy, ale to da się poprawić, przyjdzie Ci z rangą . Powodzenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,592 Posted February 24, 2014 Root Share Posted February 24, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ja jestem niestety na NIE. Czemu? Aktywność jest to prawda, ale w ogóle cię nie widać (poza działem "Prośby o UB"), na SB cicho, w tematach też zerowa aktywność. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,592 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts