shoooter 1 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 1. Serwer : B F 2 2. Nick : ShoooTer <$3. Imię : Kacper4. Wiek : 21 5. Znajomość amx ( 0/10 ) : 10 6. Mikro : TAK 7. Składka : TAK 8. Czas spędzony na forum : nie wiem ile dokładnie , nie siedzę na forum i nabijam zbędne minuty bo jest mi to nie potrzebne , wchodze na forum wtedy gdy chce cos poczytać bądź wypowiedzieć się na pewne tematy, ktore uważam za ważne dla dobra serweru. 9. Opisać siebie : więc jeśli chodzi o mnie to jestem opanowany , wyrozumiały i spokojny , są to 3 cechy które przydadzą sie adminowi. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem : Chcę dlatego , bo już adminowałem na różnych serwerach wiele razy , zawsze pomagałem danemu serwerowi zwalczać "haxów" , lub wspomóż pieniężnie dalsze rozwijanie się serwera i promowanie go. A wiem w czym tu tkwią problemy , ponieważ doświadczenie jeśli chodzi o administracje mam DUŻE. 11. Co zrobisz gdy :-Ktoś używa dopalaczy : gdy ktoś używa dopalaczy to go banuje , bo mam na tyle doświadczenie w tym , że umiem rozróżnic czy ktoś je ma czy nie. A jeśli nie jestem pewien gracza czy jest on odpalony czy nie , wtedy banuje go w postaci SSów. -Nadużycie mikro : myśle że tutaj jakieś ostrzeżenie , jednak gdy to nie pomoże ban kilkuminutowy by gracz przemyślał swoje zachowanie ... -Nadużycie kultury : tutaj też jakieś ostrzerzenie , a poźniej kick / ban - ( w zależności od zachowania gracza w stosunku do innych )12. Platworma CS (NonSteam / Steam) : STEAM ! ( tak poza marginesem , chciałem jeszcze powiedzieć , że często zgłaszam do adminów poprzez STEAM o czitach bądź innych sprawach dziejących się na serwerze , w ten sposob jestem bardzo wporządku wobec innych graczy że pomagam gdy potrzebują gdy nie mam adm.. ) myśle że mogą to potwierdzić. ( blaze , jay mackainze czy cos takiego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jak dla mnie gracz spełnia prawie wszystkie wymagania brakuje mu jednak aktywnosci na forum jesli to nadrobisz będę na duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jestem na tak. Myślę, że gracz widzi różnice czita a skylla ... Ponadto plusem jest steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Bardzo dobrze się zapowiada, według mnie zasługuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 za okresem próbnym, brakuje adminów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Duże tak ! grac ogarnięty , spełnia wszystkie kryteria , brakuje adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 OK. zgłoś się na gg do mnie bądź -_-. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi