Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Imię: WojciechWiek: 19Staż na forum: Użytkownik na forum od: Sat, 22 Sep 12Doświadczenie w moderowaniu: Miałem tutaj moderatora, doświadczenie mam duże.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Dziennie jakoś 4-5h w weekendy oczywiście więcej.Dlaczego właśnie Ty: Miałem tutaj moderatora, co nie którzy wiedzą, że mam duże doświadczenia bo posiadałem również swoje fora. Pewnie będziecie się zastanawiac czego już tego moderatora nie mam. Otóż dlatego, że zrezygnowałem gdyż kończyłem karierę z csem. Chciałbym dostac jeszcze jedną szansę. Jestem osobą ogarniętą, chciałbym pomóc w ogarnianiu forum. Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) - OK2. Musisz mieć przynajmniej 16Lat (Obowiązkowo) - OK3. Minimalna Ilość postów: 200.(Obowiązkowo) - OK4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 3 dni. (Obowiązkowo) - OK5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) - OK6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) - OCZYWIŚCIE7. Staż na forum: powyżej 3-4 miesięcy (Obowiązkowo) - Sat, 22 Sep 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jak na razie NIE -udzielaj się bardziej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jestem na nie. Jesteś dość długo na forum (pomijając twoją przerwę), a masz tylko 5 dni online. Na te stanowisko potrzebna jest osoba naprawdę aktywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 na nie, ostatnio wgl się nie udzielasz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 na NIE mało siedzisz teraz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Nie Aktywność na forum Brak ogaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jak narazie NIE,masz te posty ale mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie. Popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi