Tiran 0 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 1. Serwer: cod mod 45k lvl 2. Nick: Gimbus3. Imię: Bartek4. Wiek: 145. Znajomość Amxx(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): niestety nie ;/8. Czas spędzony na forum: 1d 16h 38m 41s a na serwerze 185 h 9. Opisać siebie: mily teraz juz uprzejmy 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: poniewaz na serwerze brakuje niestety administratorow ;/11. Linki do reklam: brak 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ban permentny -Gdy ktoś nadużywa micro; kick/ban 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie/kick/ban 30min-3h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS sprobowac moge chociaz wiem jakie bedzie zdanie juz nie przeklinam ogolnie sie zmienilem a administrtorow brakuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Słuchaj składkę musisz zapłacić. Jak nie teraz to za miesiąc Co do podania to jestem na tak ale okres próbny nie sprawdzisz się wylatujesz -brakuje adminów na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ja jestem na nie. Ogólnie nie mam nic do ciebie i jest to tylko moje zdanie ale -Nie przekonało mnie to podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Zrób reklamy.. Ogarnij składke ;3 i sie zastanowie .. Narazie poczekamy co z tym zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Gimbus byłbym na tak gdyby nie było z Tb problemów typu kultura mówienie o czitach na say owszem przyda się admin na 45 cod mod ale jestem na Nie... Nic nie mam do Cb ale jak ty dostaniesz admina to każda osoba co Cię zabije będzie miała ss'y bo będzie ze ma wh zresztą jak jest teraz gdy ktoś vie zabije 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jeżeli poprawisz zachowanie, zapłacisz składkę (miliony to nie są) będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Chwilowo nie brak reklam brak składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jestem za okresem próbnym, godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Nie Powody podane powyżej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Spelnij wymagania. Zapraszam za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi