James0v 1 688 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Imię: Tomasz Wiek: 17 Staż na forum: Nie chcę kłamać ale będzie coś ok. 3/4 miesiące Doświadczenie w moderowaniu: Wystarczające Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 4/5h dziennie Dlaczego właśnie Ty: Myślę że przydam się wam jako moderator, jestem osobą doświadczoną która posiada kulturę osobistą jak i w pełni poprawną pisownię (no może czasami pomylę przecinki xd). Co raz bardziej mam więcej wolnego czasu ponieważ nie mam zaległości w nauce, nie jestem jakimś tam maniakiem, po prostu lubię dostać pozytywną ocenę. Myślę że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami bo chcę rozwiązywać problemy ludzi jak i im pomagać najbardziej jak tylko umiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Bardziej byś się przydał jako redaktor Tak ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jestem na NIE. Brak wymagań.- Minimalna Ilość postów: 200.(Obowiązkowo) - Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 20 dni. (Obowiązkowo) Oprócz przecinków ... pisze się "coraz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja na nie. 150 postów. Jakieś głupie posty, moim zdaniem się nie nadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 No nie wiem, złożyłeś rezygnację z redaktora, bo podobno miałeś mało czasu, a teraz już masz go 4-5h dziennie? W sumie czemu nie, jeśli to prawda, to jestem na tak. Nie masz tylko 200 postów, ale myślę że szybko nadrobisz. Wymagania spełnia 6/7. Zasady języka i kultury przestrzega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/14368-dill-redaktor/ przez pól tora miesiąca postarzałeś się ? Hm... ciekawe... sory ale nie mogłem edytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 "3. Minimalna Ilość postów: 200.(Obowiązkowo)" To cię skreśla. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jak narazie NIE, wymagania maja być spełnione wszystkie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi