Gość lukas96btm Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Tworze nowy temat ponieważ pytałem ludzi na serwerze i także nie wiedzieli... Dlaczego nie da się już ostawiać gdy zostanie po jednym z graczy obu zespołów ? ta opcja normalnie wyskakuje ale klikając w dowolną opcje automatycznie się wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 u mnie od zawsze mozliwosc obstawiania pojawia sie sporadycznie. raz jest raz nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 zawsze dało się obstawić gdy zostało po jednym graczu.. a teraz sie nie da wcale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Plugin miał zostać usunięty i właśnie to przed chwilą zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 I dobrze. Bo było coś takiego (pewnie nawet nie wiedzieliscie) ale przez te obstawianie mogliście wygrać dodatkowe życie ( odradzasz się gdy ktoś Cię zabije) +100hp czyli razem 200 i AP dodatkowe... Wiec dobrze, że nie będzie tego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi