Guest lukas96btm Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Tworze nowy temat ponieważ pytałem ludzi na serwerze i także nie wiedzieli... Dlaczego nie da się już ostawiać gdy zostanie po jednym z graczy obu zespołów ? ta opcja normalnie wyskakuje ale klikając w dowolną opcje automatycznie się wyłącza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke 37 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 u mnie od zawsze mozliwosc obstawiania pojawia sie sporadycznie. raz jest raz nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lukas96btm Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 zawsze dało się obstawić gdy zostało po jednym graczu.. a teraz sie nie da wcale.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted February 24, 2014 Root Share Posted February 24, 2014 Plugin miał zostać usunięty i właśnie to przed chwilą zrobiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 I dobrze. Bo było coś takiego (pewnie nawet nie wiedzieliscie) ale przez te obstawianie mogliście wygrać dodatkowe życie ( odradzasz się gdy ktoś Cię zabije) +100hp czyli razem 200 i AP dodatkowe... Wiec dobrze, że nie będzie tego pluginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts