Ciaaapek 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nick : Ciaaapek Link do SSów : http://www10.zippyshare.com/v/53380527/file.html Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Siwy. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Ciaaapek [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 80.48.177.113 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja SERWER : Cs-Classic [COD Mod 45001lvl] Daje 4 ss bo jak zawsze ten 5 ss jest caly czarny. Mam jakies problemy z tym ... Mam nadzieje ze styka 4 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Masz 5 to wstawiasz 5, a nie 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaaapek 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ale tak jak mowilem, 5 jest cale czarne, no i 5 juz nie dodam bo usunalem all screeny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDuPSh0t 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ciaaapek ostatnio widziałem jak grałeś odpalony ale uciekłeś więc proszę o brak unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaaapek 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 TAAAK ostatnio ? hmm... kiedy ? Bylo trzeba bylo ss robic, teraz jest ban za cos innego, ss są wiec UB powinno być Chociaz nie ma tego jednego, widac na pozostalych 4 ze jestem czysty -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Bez 5 ss'a nie dostaniesz ub, bo nie wiadomo czy na nim czegoś ciekawego nie widać. A jak go usunąłeś to niestety już ub nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaaapek 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 No Boze -.- Co za server --.-- Eh.. No Db spoko, to narQ -.- Myslalem ze to normalny serv -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Serwer jest normalny, tylko niektórzy ludzie nie potrafią się zastosować do regulaminu :)/cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi