Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam, Ostatnio poprawiłem wymagania na moderatora(jakiś tydzień temu) i przy okazji dzisiaj zmieniłem jeszcze jeden kluczowy punkt, chodzi o "Wiek", od teraz osoba starająca się o posadę moderatora może mieć 15 lat, ale żeby awansować na global moderatora trzeba mieć już 16 lat. Chciałbym także poinformować że "Daniel.!" otrzymuje moderatora. Pewnie zapytacie czemu, więc wam odpowiem, moderator nie ma dostępu do całego forum, Daniel już wcześniej opiekował się działem HydePark. No i oczywiście naprawdę stara się brać udział na forum. Oczywiście gratuluje mu tej posady. Moderator to taki mini opiekun forum, (mini, mini) osoba ta ma za zadanie "nauczyć się" opiekować forum, zaczynając od mniejszych "obowiązków". Z góry przepraszam za składnie i interpunkcje. xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Brawo Daniel, gratuluje. Na global moderatora proponuje dać wiek 17+ lub 18 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Danielek Gm to nie jest ranga gdzie trzeba mieć określony wiek To jest ranga dla Moderatora który wyróżnia się "spamem" aktywności itp a nie wiekiem no bez przesady A tobie Daniel nie gratuluje. Twoja mam nie dostanie pieniędzy na ubrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Gratuluje Daniel. Nowej posady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Danielek Gm to nie jest ranga gdzie trzeba mieć określony wiek To jest ranga dla Moderatora który wyróżnia się "spamem" aktywności itp a nie wiekiem no bez przesady A tobie Daniel nie gratuluje. Twoja mam nie dostanie pieniędzy na ubrania Wgl o co chodzi w twojej wypowiedzi oO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 gratuluje danielku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi