Andre 459 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Imię:PatrykWiek:15Staż na forum:Ponad rok.Doświadczenie w moderowaniu:Dobre.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Na tygodniu 3-4h, ale gdy będę miał weekend lub jakieś dłuższe wolne to po 7-8hDlaczego właśnie Ty:Ponieważ jestem ogarnięty (na swój sposób ^ ^) umiem dogadywać się z wieloma osobami i jestem pewny, że sobie poradzę. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Jest 2. Musisz mieć przynajmniej 15Lat (Obowiązkowo) -> By awansować na Global Modka trzeba mieć 16 lat Okej3. Minimalna Ilość postów: 200.(Obowiązkowo) Jest4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 20 dni. (Obowiązkowo) Jest5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) Okej6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest7. Staż na forum: powyżej 3-4 miesięcy (Obowiązkowo) Jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mucha 71 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Nie niedawno dostales redaktora wiec najpierw zajmij sie jednym Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuzeK 0 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Jestem na Tak. - długo na forum - orgografia + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Nie dawno dostałeś redaktora, zajmij się wywiadami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Jakoś nie jestem przekanana, ale myślę że szansa ci się należy. Jesteś z nami długo, więc nie widzę przeszkód. TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
KedzioreK 0 Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Jestem na tak, nie znam cię aczkolwiek poczytałem kilka postów i przekonałeś mnie. Ponadto wymagania spełniasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,830 Posted March 6, 2014 Root Share Posted March 6, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty, zobaczymy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,830 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts