Mucha 71 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dla jasności i dla tych, którzy nie wiedzą o tym... Do rzeczy otóż zrozumcie, że kiedy dostaniecie kicka z powodem Reliable channel overflowe To nie miejcie pretensji do administratorów, że mieliście dobre staty/perki a my się "bawimy" i wywalamy kogo chcemy.... Wcale tak nie jest więc proszę o wyrozumiałośc, a nie dostaniecie kick'a wchodzicie na serwer i na u@ Kto mnie wywalił dlaczego ? specjalnie bo dobrze mi szło itp TO NIE NASZA WINA !!! Temat został utwożony z myślą o tych ktorzy nie wiedza o tym i w formie przypomnienia... Prosze o nie spamowanie nic nie wnoszącymi do tematu komentarzami Dziękuje to tyle. Pozdrawiam w imienu administracji serwera 45001 cod mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 To dla jasności wyjaśniłbyś czego to jest wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 jeżeli na serwerze nie jest wyłączone votowanie graczy to najprawdopodobniej to jest przyczyną tych kicków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 no albo ktoregos z pluginow .... hostingu ... roznych rzeczy internety mowia co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 I tak Ci tu nie wejdą i nie przeczytają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 To jest wina duzej ilości plugnów i czasami przeciąża serwer i wywala jednego z graczy, a ja z tym nic nie zrobię to się dzieje na każdym serwer oprócz czystych serwerów FFA i na serwerach które posiadają mało modyfikacji. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi