Mucha 71 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Dla jasności i dla tych, którzy nie wiedzą o tym... Do rzeczy otóż zrozumcie, że kiedy dostaniecie kicka z powodem Reliable channel overflowe To nie miejcie pretensji do administratorów, że mieliście dobre staty/perki a my się "bawimy" i wywalamy kogo chcemy.... Wcale tak nie jest więc proszę o wyrozumiałośc, a nie dostaniecie kick'a wchodzicie na serwer i na [email protected] Kto mnie wywalił dlaczego ? specjalnie bo dobrze mi szło itp TO NIE NASZA WINA !!! Temat został utwożony z myślą o tych ktorzy nie wiedza o tym i w formie przypomnienia... Prosze o nie spamowanie nic nie wnoszącymi do tematu komentarzami Dziękuje to tyle. Pozdrawiam w imienu administracji serwera 45001 cod mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 To dla jasności wyjaśniłbyś czego to jest wina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 jeżeli na serwerze nie jest wyłączone votowanie graczy to najprawdopodobniej to jest przyczyną tych kicków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mucha 71 Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 no albo ktoregos z pluginow .... hostingu ... roznych rzeczy internety mowia co innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 I tak Ci tu nie wejdą i nie przeczytają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 To jest wina duzej ilości plugnów i czasami przeciąża serwer i wywala jednego z graczy, a ja z tym nic nie zrobię to się dzieje na każdym serwer oprócz czystych serwerów FFA i na serwerach które posiadają mało modyfikacji. /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts