Rispekt 15 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 1.Twój Nick: Rispekt 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mucha 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 15;33 04.03.2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 22 minutes and 41 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Rispekt [AMXBans] Reason : ' kampa na bs i resp ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 194.50.158.107 ' [AMXBans] ======================================== 6.Opis sytuacji: Kampiłem na bs i zabiłem Mucha po czym po czym dostałem Kika za kampienie na BS i na respie po czym zaraz dostałem bana za kampienie na BS i Respie wiec prosze o upomnienie Adnima ponieważ to TT miało cele a nie CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 To co pisałem w tamtym temacie - Nie ma banow za kamp (obrona) BS przez CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Siwy ale to jest utrudnianie wykonywania celów to rownie dobrze na mapie gdzie jest 1 bs niech wszyscy z CT kampią i co i kazdy z TT wyłapie bana za niewykonywanie celów bo sie nie da ? no sorry ale nie ogarniam o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie ma za to banow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Wycinek z konsoli NIE JEST DOWODEM! Czy wy się nauczycie kiedyś pisać skargę z konkretnymi dowodami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Siwy to na ch*j sa wtedy bany za cele ktore musze dac graczowi z TT bo nie zaplanyuje paki bo ten kampi na Bs'ie oki rozumiem kampic tam jak sie pilnuje pake ale kurde kampic i utrudniac to jest moim zdaniem bezsens o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 A co ten TT to jest jakaś premka XXL? CT ma robić cele a o że go dedl nie jest powodem do bana. Skarga słuszna bo nie ma banow za 'kampa' na BS (CT ma obowiązek jeżli to serw TP (a wiemy że tak) robić cele (tu. chronić bs). Jak i TT ) odchodzi od tego gdy gramy na assaulcie (kamp przy hostach)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 mucha naplecie kampa na bs nie jest zabroniona ale dostal tez na respie a na respie juz tak wiec skoro kampil na respie to skarga niesluszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 To była mapa de_cabble czy jakoś tak a on kampil na respie CT przy bs ale dobra niech będzie mój błąd ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dlatego takie mapy z respami i od razu BS sa bezsensu. Nie ma bana za kamp na BSie, a jak ci przeszkadza że kampi to slapaj żeby ruszył dupe choć ma pilnować bs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Siwy masz racje . Dobra Rispect sorry za bana . Mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Może i nie ma bana za kampe na bs'ie ale na respie jest zakazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Moim zdaniem skarga słuszna bo gracz wykonywał cele [bronienie bs ] ale panowie już sobie to wyjaśnili i temat mozna zamknąć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 @up Możesz tak nie nabijać tych postów na siłę? Masz dział Hydepark tam sobie pospamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wyjaśnione /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi