Jump to content

Skarga [Mucha]

Rispekt

Recommended Posts

1.Twój Nick: Rispekt

2.Nick admina/gracza który zawinił: Mucha

3.Admin/Gracz : Admin

4.Data i godzina: 15;33  04.03.2014

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] You are banned from this Server! 

[AMXBans] There are 22 minutes and 41 seconds left of your ban. 

[AMXBans] Banned Nickname : Rispekt 

[AMXBans] Reason : ' kampa na bs i resp ' 

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl 

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' 

[AMXBans] Your IP : ' 194.50.158.107 ' 

[AMXBans] ========================================

6.Opis sytuacji: Kampiłem na bs i zabiłem Mucha po czym po czym dostałem Kika za kampienie na BS i na respie po czym zaraz dostałem bana za kampienie na BS i Respie wiec prosze o upomnienie Adnima  ponieważ to TT miało cele a nie CT 

Siwy ale to jest utrudnianie wykonywania celów to rownie dobrze na mapie gdzie jest 1 bs niech wszyscy z CT kampią i co i kazdy z TT wyłapie bana za niewykonywanie celów bo sie nie da ? no sorry ale nie ogarniam o.O

Siwy to na ch*j sa wtedy bany za cele ktore musze dac graczowi z TT bo nie zaplanyuje paki bo ten kampi na Bs'ie oki rozumiem kampic tam jak sie pilnuje pake ale kurde kampic i utrudniac to jest moim zdaniem bezsens o.O 

A co ten TT to jest jakaś premka XXL? CT ma robić cele a o że go dedl nie jest powodem do bana. Skarga słuszna bo nie ma banow za 'kampa' na BS (CT ma obowiązek jeżli to serw TP (a wiemy że tak) robić cele (tu. chronić bs). Jak i TT ) odchodzi od tego gdy gramy na assaulcie (kamp przy hostach))

mucha naplecie kampa na bs nie jest zabroniona ale dostal tez na respie a na respie juz tak wiec skoro kampil na respie to skarga niesluszna

To była mapa de_cabble czy jakoś tak a on kampil na respie CT przy bs ale dobra niech będzie mój błąd ok

Dlatego takie mapy z respami i od razu BS sa bezsensu. Nie ma bana za kamp na BSie, a jak ci przeszkadza że kampi to slapaj żeby ruszył dupe choć ma pilnować bs.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy