MichaL :) 4 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Siema. Nie wiedziałem gdzie to napisac. Jak zaczelismy grac na inferno to zaczelo nas wyrzucac z powodu ss. Nas to znaczy mnie i paru innych graczy. Wyskakuje mi na okrągło takie cos: Server # 1[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : CO ZA ADMIN TO NIE WIERZE[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : \[AMXBans] ===============================================MichaL connectedKicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. Check your console. Gram na nicku MichaL a tu wyskakuje jakies CO ZA ADMN TO NIE WIERZE. Wezcie to naprawcie i mn odbanujcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ktoś ma takie samo IP jak Ty i masz teraz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziku :D Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 nie to nie o ip chodzi dzisiaj serwer sie jeb... byly 3 crasche w ciagu 1,5 h sam dostalem takiego bana ( na ten nick ktory podales a gram na dziku ) wystarczy wejsc na serv i wszystko działa szalony grabasz siwy i radio tez dostawali ssy co chwile ( ale nie wiem na jaki nick) w sumie pół serwera mialo ban za ssy ( kazdy normalnie potem na serw wchodził) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio_Aktywny 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tak Dziku ale teraz mam perma i niemogę wejsc a dokladnie ten sam problem mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziku :D Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 no to w sumie większego problemu nie ma skoro ty i michał macie takiego samego bana ( rożne ip) to myysle ze ktos z ub team zrozumie sytuacje i da te UB. skoro 4 osoby dostały takie bany ( dwie maja perma dwie nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 A to przepraszam. Zazwyczaj tak net jak ktoś ma takie samo IP jak Ty,a teraz zobaczyłem w prośbach o ub, ze jest wiecej takich przypadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Pisz na ub na pewno dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi