MichaL :) 4 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Siema. Nie wiedziałem gdzie to napisac. Jak zaczelismy grac na inferno to zaczelo nas wyrzucac z powodu ss. Nas to znaczy mnie i paru innych graczy. Wyskakuje mi na okrągło takie cos: Server # 1[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : CO ZA ADMIN TO NIE WIERZE[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : \[AMXBans] ===============================================MichaL connectedKicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. Check your console. Gram na nicku MichaL a tu wyskakuje jakies CO ZA ADMN TO NIE WIERZE. Wezcie to naprawcie i mn odbanujcie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Ktoś ma takie samo IP jak Ty i masz teraz problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku :D Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 nie to nie o ip chodzi dzisiaj serwer sie jeb... byly 3 crasche w ciagu 1,5 h sam dostalem takiego bana ( na ten nick ktory podales a gram na dziku ) wystarczy wejsc na serv i wszystko działa szalony grabasz siwy i radio tez dostawali ssy co chwile ( ale nie wiem na jaki nick) w sumie pół serwera mialo ban za ssy ( kazdy normalnie potem na serw wchodził) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radio_Aktywny 0 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Tak Dziku ale teraz mam perma i niemogę wejsc a dokladnie ten sam problem mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku :D Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 no to w sumie większego problemu nie ma skoro ty i michał macie takiego samego bana ( rożne ip) to myysle ze ktos z ub team zrozumie sytuacje i da te UB. skoro 4 osoby dostały takie bany ( dwie maja perma dwie nie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 A to przepraszam. Zazwyczaj tak net jak ktoś ma takie samo IP jak Ty,a teraz zobaczyłem w prośbach o ub, ze jest wiecej takich przypadków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vixens 10 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Pisz na ub na pewno dostaniesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts