ProJoker 0 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Z jakiego powodu był reset i dlaczego bez powiadomienia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 z powodu błędów serwera.. pluginy itp. po zabierało odznaki , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Możliwe trochę szkoda bo już miałem kilka odznak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoooter 1 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 jak dla mnie to w sumie dobrze ze był , wiecej ludzi gra i teraz każdy startuje od zera i ma rowne szanse. Ja tez mialem odznaki ale to jest gra i nie bede o to płakał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie no dobrze bo połowa po 150/140 HP, albo ten błąd pluginow albo ktoś zresetowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJoker 0 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ale szkoda tyle pracować na swoje odznaki i nagle wszystkiego nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUU 0 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 no szkoda 4x profki 6,5k kiilla poszło się .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie ma co płakać za 2 tygodnie będziecie mieli 2x tyle odznak noł lajfy %3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Prędzej czy później byłby reset więc jak dla mnie jest git została również zwiększona ilość slotów będzie teraz motywacja aby wbić te profki z shota smg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie moja wina, pisałem już o tym. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi