ProJoker 0 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Z jakiego powodu był reset i dlaczego bez powiadomienia?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriotaRM 6 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 z powodu błędów serwera.. pluginy itp. po zabierało odznaki , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Możliwe trochę szkoda bo już miałem kilka odznak Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoooter 1 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 jak dla mnie to w sumie dobrze ze był , wiecej ludzi gra i teraz każdy startuje od zera i ma rowne szanse. Ja tez mialem odznaki ale to jest gra i nie bede o to płakał ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Nie no dobrze bo połowa po 150/140 HP, albo ten błąd pluginow albo ktoś zresetowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProJoker 0 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Ale szkoda tyle pracować na swoje odznaki i nagle wszystkiego nie ma :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bUU 0 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 no szkoda 4x profki 6,5k kiilla poszło się .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Nie ma co płakać za 2 tygodnie będziecie mieli 2x tyle odznak noł lajfy %3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostek#1 24 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Prędzej czy później byłby reset więc jak dla mnie jest git została również zwiększona ilość slotów będzie teraz motywacja aby wbić te profki z shota smg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,607 Posted March 5, 2014 Root Share Posted March 5, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie moja wina, pisałem już o tym. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts