Araz24 0 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nick :GEno24Link :Wycinek BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 440 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : GEno24 [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 5.185.230.17 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Serwer :31.186.82.184:27691Link http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=14192 Admin ZIELE ~ SMILE NOW, CRY LATER ~ dostał banie i banuje. OK ale ssy sie robi. Brak ssow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 To jest nie możliwe że ssów nie masz. Masz 24h na wstawienie ssów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araz24 0 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Słuchaj co mi zależy je wstawić. Nie ma ich nigdzie. Wstawiałem już 4 razy i zawsze były. A teraz przeglądam już 20 minut i nic nie ma. Pomóż mi gdzie mogą być. Nie jestem tak ogarniety w tym jak wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araz24 0 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No i nic nie ma. W wyszukiwarke wpisuje i nic nie ma. Zero ssy z dzisiejsza data. A ty sie upierasz że napewno zrobione. A na hltv nie można sprawdzić czy ssy zrobione były napewno>>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Odsyłam ciebie do poradniku w którym masz wszystko opisane zrób tak jak tam jest i napisz jeszcze jedną prośbę !. Jeśli nie będzie to poszukaj na hltv. I niech sam admin się w tym nowym wypowie.@@EDITMiałem podać linka zapomniałem XDhttp://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi