Araz24 0 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Nick :GEno24Link :Wycinek BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 440 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : GEno24 [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 5.185.230.17 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Serwer :31.186.82.184:27691Link http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=14192 Admin ZIELE ~ SMILE NOW, CRY LATER ~ dostał banie i banuje. OK ale ssy sie robi. Brak ssow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 To jest nie możliwe że ssów nie masz. Masz 24h na wstawienie ssów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Araz24 0 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Słuchaj co mi zależy je wstawić. Nie ma ich nigdzie. Wstawiałem już 4 razy i zawsze były. A teraz przeglądam już 20 minut i nic nie ma. Pomóż mi gdzie mogą być. Nie jestem tak ogarniety w tym jak wy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Araz24 0 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 No i nic nie ma. W wyszukiwarke wpisuje i nic nie ma. Zero ssy z dzisiejsza data. A ty sie upierasz że napewno zrobione. A na hltv nie można sprawdzić czy ssy zrobione były napewno>>?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Odsyłam ciebie do poradniku w którym masz wszystko opisane zrób tak jak tam jest i napisz jeszcze jedną prośbę !. Jeśli nie będzie to poszukaj na hltv. I niech sam admin się w tym nowym wypowie.@@EDITMiałem podać linka zapomniałem XDhttp://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts