Diablox9 505 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiek: 15stka Kontakt (GG/e-mail/steam): Steam w sygnaturze, GG na profilu.Kiedy zaczynałeś grę w cs: 2009r (Możliwe że troche wcześniej, mniej więcej 6 lat)Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Sporo byłem tutaj już prawdopodobnie x2 UBT i radziłem sobie dobrze, tak przynajmniej myślę Ile masz wolnego czasu?: W tygodniu wieczórem 17-22/23 - WeekEnd 10-24 lub więcje zależy ^^Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Mam chęci pomóc w rozwoju sieci. Wiele razy rezygnowałem na tej sieci, nie wiedziałem co robię. Próbowałem wiele sieci, żadna mi nie pasowała. Ta jest jedyna w swoim rodzaju i powoli wracam do moich starszych stanowisk. Sporo gram w cs'a wiem jak poprawnie sprawdzać ss'y. Demka umiem analizować.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak WH, na nsie ^^ Nie pamiętam nazwy. Jeżeli są jakieś błedy w podaniu to wybaczcie, lecz prawie 10 lat w polsce nie mieszkam. Dlaczego? Większość wie że mieszkam za granicą (W francji) i nie uczę się Polskiego. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Mimo iż miałeś już UB Support jestem na nie, staż na CSC jest ale co tydzien nowe podanie nie tak szybko black Potrzeba osob do Support UB, ale nie wszystko na chama. dawaj za tydzien na razie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Na razie jestem na nie, jeszcze się pokaż z lepszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na nie, posiedź i "pobaw" się na razie z Grafikiem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi