Shanell 1 787 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nick: Shanell Imię: Adrianna Wiek: 18 lat, rocznikowo 19 Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie (0/10): średnie, w skali 6/10, ale szybko się uczę ^^ Mikrofon(Tak/Nie): Tak Składka(Tak/Nie): Tak, lecz niestety już nie w tym miesiącu Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Shanell/193.33.177.87:27051/ Reklamy sieci*: Mój wpis zamiast reklam. http://download.cs-classic.pl/jak-dobrze-grac-w-counter-strike/ Opisz: Siebie:*: Mam na imię Ada i mam 18 lat. Mieszkam w woj. Wielkopolskim i obecnie ukończyłam szkołę średnią. Jestem osobą, która interesuje się motoryzacją i fotografią oraz jazdą agresywną i freestylem na rolkach. Uwielbiam grać w CS 1.6, League of Legend, Metin2 i CoD'a lub BF4. ^^ Ogólnie to jestem osobą potrafiącą się uśmiechać, ale czasami jestem nieśmiała, głównie rozmawiając z kimś na ts, jestem szczera, komunikatywna i mam swój świat i swoje kredki. W wolnym czasie lubię spotykać się ze znajomymi. Nie mam swojego ulubionego gatunku muzycznego ani filmowego. Platforma Cs(Steam/Non Steam): NS Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Przesiaduję różnie. Czasami jestem w stanie być rano, czasami w godzinach popołudniowych, ale często jestem wieczorem. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: Niezależnie od pory dnia i nocy, ale głównie do 5 godzin z odstępami czasu. Pozdrawiam Shanell. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wielkie tak -ogarnięta dziewczyna -amxx możesz się poduczyć -czas na serwerze -Wiek same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 tez jestem na duze tak i chyba nie musze powtarzac tego co napisala Madzia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 na tak -pomocna -miła -ogarnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Już po podaniu widać że jesteś osobą ogarniętą. Jestem na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tak tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Na tak, ogarnięta, miła, pomocna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tak, wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Gdybym ja wybierał, to bym nie dał admina za tego Lol'a, ale że Soot wybiera to wszystko się zgadza. Za przyjęciem do ferajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Gdybym ja wybierał, to bym nie dał admina za tego Lol'a, ale że Soot wybiera to wszystko się zgadza. Za przyjęciem do ferajny. Wiesz, jedni wolą LoLa (Shanell), a Ty wolisz DotĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz pw/gg Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi