Jump to content

Podanie Shanell

Shanell

Recommended Posts

Nick: Shanell
Imię: Adrianna
Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie (0/10): średnie, w skali 6/10, ale szybko się uczę ^^
Mikrofon(Tak/Nie): Tak
Składka(Tak/Nie): Tak, lecz niestety już nie w tym miesiącu
Reklamy sieci*: Mój wpis zamiast reklam. :D http://download.cs-classic.pl/jak-dobrze-grac-w-counter-strike/
Opisz: Siebie:*: Mam na imię Ada i mam 18 lat. Mieszkam w woj. Wielkopolskim i obecnie ukończyłam szkołę średnią. Jestem osobą, która interesuje się motoryzacją i fotografią oraz jazdą agresywną i freestylem na rolkach. Uwielbiam grać w CS 1.6, League of Legend, Metin2 i CoD'a lub BF4. ^^ Ogólnie to jestem osobą potrafiącą się uśmiechać, ale czasami jestem nieśmiała, głównie rozmawiając z kimś na ts, jestem szczera, komunikatywna i mam swój świat i swoje kredki. W wolnym czasie lubię spotykać się ze znajomymi. Nie mam swojego ulubionego gatunku muzycznego ani filmowego. 
Platforma Cs(Steam/Non Steam): NS
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Przesiaduję różnie. Czasami jestem w stanie być rano, czasami w godzinach popołudniowych, ale często jestem wieczorem.
W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: Niezależnie od pory dnia i nocy, ale głównie do 5 godzin z odstępami czasu. 

Pozdrawiam Shanell. ^^

Gdybym ja wybierał, to bym nie dał admina za tego Lol'a, ale że Soot wybiera to wszystko się zgadza. Za przyjęciem do ferajny.

Gdybym ja wybierał, to bym nie dał admina za tego Lol'a, ale że Soot wybiera to wszystko się zgadza. Za przyjęciem do ferajny.

Wiesz, jedni wolą LoLa (Shanell), a Ty wolisz DotĘ :D

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Pisz pw/gg

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy