Madridistat 153 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie i zdecydowanie na nie , nie pomorze to w niczym tylko obciąży serwer .Marcin z wielkim szacunkiem do Ciebie pomysł dosłownie zły , zmiana jakiegoś koloru na modelu będzie za wiele .Niech DD2 zostanie takim jakim jest teraz po zmianach fajnie się gra . Kiedyś złożyłem propozycje zmiany modelu dla kobiet które grają na naszym serwerze , ale pomysł umarł . Pozdrawiam moim zdaniem też było można spróbować z tym modelem dla Kobiet , jeżeli by nie wyszło zawsze można usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 moim zdaniem też było można spróbować z tym modelem dla Kobiet , jeżeli by nie wyszło zawsze można usunąć Dla mnie bez sensu, bo ile kobiet w miare aktywnie gra? Justyna, Renia? Werka sporadycznie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dla Marcina ogromne tak! jestem za I to pomoże żeby poszukać vipa na respie żeby rzucił broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dla mnie bez sensu, bo ile kobiet w miare aktywnie gra? Justyna, Renia? Werka sporadycznie. W Sumie może masz racje Hardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Hardwell no i jeszcze moja gra pomysł jak najbardziej dobry z tymi modelami vipa lecz trzeba się zastanowić czy to nie obciąży serwera.. tzn żeby nie było lagow większych i żeby nie wyskakiwaly problemy z pingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Czekamy na model Vipa z CT i Siwy zadecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 CT @Santos (t) to są tylko propozycje, nikt nie mówi, że wgrają je na serwer Po drugie dopiero uczę się z tymi modelami, także proszę o łagodną krytykę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Hardwell no i jeszcze moja gra pomysł jak najbardziej dobry z tymi modelami vipa lecz trzeba się zastanowić czy to nie obciąży serwera.. tzn żeby nie było lagow większych i żeby nie wyskakiwaly problemy z pingiem 2 modele na pewno nie obciążą serwera, także też odpadają problemy z pingiem. Co do modeli, to jest większa 'zmiana' także czekam na wypowiedzenie reszty graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Mi się podoba skoro nie obciąży serwa jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 TT najs a dla ct zrób jakiegoś swata bo to wygląda jak lampka xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jestem za ! Mi tam modele się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Również jestem za skoro nie będzie lagów to jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Marcin bardzo dobra robota, co do modeli zdecydowanie tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zdolny Marcin! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 TT najs a dla ct zrób jakiegoś swata bo to wygląda jak lampka xd A wiesz co? Sam se zrób. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Marcinku nie przejmuj się , my jesteśmy z Tobą i na prawdę bardzo dobra robota! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Justynka przeczytałaś co napisałem? To blokuje tylko głośnik nad graczem, nad jego nickiem w grze. Po prawej stronie jak to zawsze się mówi przez mikro normalnie jest, także widać kto mówi przez mikro. Ten głośnik znika, natomiast po prawej stronie bez zmian. Siwy my i inni gracz widzimy ten głośnik(po prawej) tylko przez chwilę(gdzieś 2 sek.) i potem on znika.A gracz mówi dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Czy to aby na pewno nie jest przez otwieranie tabelki? Bo po tym czasami znika głośnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie,bo to się nie dzieje jednemu graczowi tylko wszystkim.Możesz się spytać kogokolwiek z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 OK, usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A wiesz co? Sam se zrób. Nie denerwuj się, wyraził tylko swoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviecik 7 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Świetny pomysł z tymi modelami Vipa Jednak Ciekawi mnie model CT, który ma taki jaskrawy kolor i czy nie będzie się rzucał z byt mocno w oczy oraz czy nie będzie łatwiejszy do trafienia. Ale sam pomysł bardzo fajny oczywiście jeśli to na pewno nie będzie obciążało serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siwy jak nie będzie to obciążało serwera i gracze nie będą mieli lagów to można coś pozmieniać w wyglądzie modeli .Marcin wiem że to to tylko propozycje jak będą gotowe to zerknę z chęcią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zbliża się 1 czyli nowe rs'y od marcina tym razem, no i konkurs. Tyle że pawła nie ma, nie wiem czy będzie rezygnował z gry czy nie. Także ja na teraz nie jestem w stanie dać takiej nagrody jak fundował paweł - steam + cs 1.6, czyli jak to jest teraz. TOP 1 Zależne od platformy gry, (jeżeli to NS) Otrzymuje STEAM + CS 1.6. Usługi; VIP, rezerwacja slota na okres 1 miesiąca. TOP 2 Usługi: VIP, rezerwacja slota na okres 3 tygodni. TOP 3 Usługi: VIP, rezerwacja slota na okres 2 tygodni. Będzie tylko vip za top 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Zbliża się 1 czyli nowe rs'y od marcina tym razem, no i konkurs. Tyle że pawła nie ma, nie wiem czy będzie rezygnował z gry czy nie. Także ja na teraz nie jestem w stanie dać takiej nagrody jak fundował paweł - steam + cs 1.6, czyli jak to jest teraz. Nie mogles napisac? A ja przekopuje fora w poszukiwaniu dobrych trackow i stracilem tylko swoj cenny czas <_< Będzie tylko vip za top 1. Moge ufundowac: Vipa na miesiac za miejce numer 2. Vipa na dwa tygodnie za miejsce numer 3. Warunkiem jest potwierdzenie miejsca w topce do 1 marca wlacznie. Edytowane 2 Lutego 2015 przez HARDWELL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi