Valen 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Może i te rs'y się przydadzą http://www.speedyshare.com/XSKFT/RS-y.rar /to być może skorzystasz z nich jak będziecie zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dopiero zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machique 2 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam. Chiałbym zaproponawać urozmaicenie vipa w spobób m.in. za zabójstwo 15 hp a za zabójstwo przez HS 30 hp. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam. Chiałbym zaproponawać urozmaicenie vipa w spobób m.in. za zabójstwo 15 hp a za zabójstwo przez HS 30 hp. Co wy na to? Jeszcze czego,za dużo by to było, 10 hp za HS starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A ja bym proponował dodać, jako runde pierwszą walkę na noże co wy na to? wiecie o co mi chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ilu to nie jest jakis 4fun czy inne mody, tylko DD2. Wiec standard rzeczy a nie jakies wydziwianki, po co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jest to runda rozgrzewkowa, sam ostatnio byłem świadkiem, jak gracze chcieli zagrać rundkę na noże. no ale cóż nie dało się... Po za tym co ma 4fun do rundy rozgrzewkowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 NeoBans już działa bez problemu. SS'y i bany po wyjściu,itd działają już dobrze Dzisiaj dodam go jeszcze na FFA, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 proponuje wgranie pluginu wymuszajacego interp od 0.01 do 0.03 bo takto czesc graczy bez ciala lata i troche to irytuje nie tylko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 a ja proponuje wiecej adminow na DD2 sam od rana siedze i jest ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendKiller 1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 To namawiaj ludzi by podania skladali a nie wiecej adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Oboje wiemy że byle komu admina NIE DODAM. Mają być spełnione wymagania, zwłaszcza że serwer ma prawie rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 nadal jestem za tym aby dodać admin_gag. Bo banować za mikro? (tracić graczy z serwa) czy po prostu mutować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 usunac ta reklame baner czy co to jest " cs-classic" zawsze wyskakuje w srodku pierwszej rundy albo zmienic ze po wejsciu na serwer bedzie sie pokazywac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Tak jak kolega wyżej, usunąć tą reklamę, która pojawia się bodajże po minucie od zrespienia się. Jest to bardzo wkurzające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Co do tej reklamy, to wina neobans. Posługuje się on różnymi metodami banowania (bodajże 3) i jedna z tych metod jest zawarta w motd, przez co to włączanie motd jest potrzebne. Ustawiłem je tylko przy wejściu na serwer, powinno już normalne "działać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Moja paczka roundsound'ow na maj, jak bedzie zapotrzebowanie na zmiane. Donwload: http://www13.zippyshare.com/v/87555177/file.html 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machique 2 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Chciałbym bardzo żeby wgrano mute, ponieważ okropnie ludzie nadużywaj micro szczególnie dzieci którzy jęczą, piszczą itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Co do mute, jeżeli grasz na steamie, to podczas gry wcisnij "esc" potem Players, wybierz irytującego gracza - mute ^^ Co jednak gdy ktoś gra na ns? Fakt, przydałby się owy plugin również na inne serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na ns?To samo co na steam, na każdym ns'ie teraz (polskim) udostępniana jest lista mute, sam takową udostępniam. Taka sama zasada co na steam, player list i nikc gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CruseR. 2 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 dajcie rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 co Ci z tej rangi? mamy serwer bf2 na którym są rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Moja paczka roundsound'ow na maj, jak bedzie zapotrzebowanie na zmiane. Donwload: http://www13.zippyshare.com/v/87555177/file.html Dodam dzisiaj Rang nie będzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 RS wgrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 RS wgrane. Nie wiem czy problem jest u mnie, ale co jakis czas slyze tylko jeden roundsound z tej paczki, a mianowicie "Tremor" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi