Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 W dniu 30.01.2015 o 21:22, Siwy napisał(a): Będzie tylko vip za top 1. Moge ufundowac: Vipa na miesiac za miejce numer 2. Vipa na dwa tygodnie za miejsce numer 3. Warunkiem jest potwierdzenie miejsca w topce do 1 marca wlacznie. Nie wiem hardwell, jak chcesz to możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 W dniu 2.02.2015 o 16:48, Siwy napisał(a): Nie wiem hardwell, jak chcesz to możesz. To zarzuc jakis oficjalny temat, zeby kazdy wiedzial o co walczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/29929-konkurs-top15/#entry179212 Tu jest ten temat o konkurs, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pq``` 3 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 tak sobie pomyślałem jak by na nos gdy jest mało graczy np po 3 w teamie lub 4 była możliwość grania de_dust2_long i wyłączyć na tej mapie awp ??? czasem w nocy jest malutko osob ale jednak i tak graja i tak biegac po dd2 niby mozna sie dogadac na sam BS A ale jednak wydaje mi sie ze to dd2 long bylaby to dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 to jest serwer only DD2 , a nie longDD2 wiec pomysł zły nawet jak jest mało osób i admin piszę o grze na jeden bs jak również o awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Moja propozycja to zakazać kampienia tt aby ci robili cele Edytowane 3 Lutego 2015 przez Fakel Jest już taki zakaz. Proszę nie pisac bezsensownych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 W dniu 2.02.2015 o 22:45, pq``` napisał(a): tak sobie pomyślałem jak by na nos gdy jest mało graczy np po 3 w teamie lub 4 była możliwość grania de_dust2_long i wyłączyć na tej mapie awp ??? czasem w nocy jest malutko osob ale jednak i tak graja i tak biegac po dd2 niby mozna sie dogadac na sam BS A ale jednak wydaje mi sie ze to dd2 long bylaby to dobra opcja Nie W dniu 3.02.2015 o 11:33, TheBesciak napisał(a): Moja propozycja to zakazać kampienia tt aby ci robili cele Znowu spamujesz? od początku kiedy DD2 jest na CSC w regulaminie jest zakaz kampienia tt, i zawsze się za to banowało, A tyś się obudził po roku czasu i z taką propozycją.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 W dniu 3.02.2015 o 12:48, Siwy napisał(a): Nie Znowu spamujesz? od początku kiedy DD2 jest na CSC w regulaminie jest zakaz kampienia tt, i zawsze się za to banowało, A tyś się obudził po roku czasu i z taką propozycją.. Jest zakaz to Czemu admini mogą kampić i tt zawsze kampi a admini nic z tym nie robią.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nie wiem gdzie to widziałeś , może nie na tym serwerze. nigdy nie widziałem aby admin łamał regulamin czyli mówisz.. kampił jako TT . Ani żeby gracz pisał coś o tym.. Jest te 30sek można max siedzieć na respie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nie chodzi o respa chodzi o kampienia np w trupie,gali itp to można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Kampienie?. TT robi cele, 30sek może siedzieć na respie, kolejne 30sek się szwendolić po mapie, a w ostatniej minucie ma iść po pake i plantować. Best nie zrobie z DD2 TP, że wychodzisz z respa i od razu na bs plantować pake, jak nie to banuje.. Nie ma , są zasady TT ma minutę na grę, minutę na pakę. Jak zakaże tak samo 'kampa' w trupie, na gali to serwer straci graczy bo to jest idiotyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Z tego co wiem to gracz TT nie może kampic w jednym miejscu ( po za respem ) dłużej niż 30 sekund przed podlozeniem paki - Ban 5min ( wykonujemy cele mapy ) To samo dotyczy CT gdy paka jest podlozona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Że co!?Dajesz mi do zrozumienia, że jeżeli kampie sobie załóżmy nad piachem, to dostaje bana nie mając paki? Jaki ja mam na to wpływ, że łepek zwiedza mapę z paką.Następnym razem pomyśl co piszesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Shady 2.3 Zabrania się kampienia. To powyżej 30 sec nie można kampić ? @edit coś im dałem z regulaminu Edytowane 4 Lutego 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 A ja mam propozycję żeby skończyć ten żałosny spam bo to i tak nie ma sensu siwy nic tu nie zmieni w tej sprawie i więcej nie spamujcie jak nie wiecie jak tu jest zapraszam do działu ''regulamin dd2'' pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Proponuję by dodać parę rs-ów: 1. https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=EVTSVLWnDcTvaLudgLAN&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3DK_yBUfMGvzc&ved=0CB0Q3ywwAA&usg=AFQjCNFCG6ZLkHXoxgDYK6DwYvn4sgTvpQ 2.http://m.youtube.com/watch?v=4hpEnLtqUDg 3. https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=ilXSVJjeHcjiavXAgfAC&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3Dehynvt067lI&ved=0CB0QyCkwAA&usg=AFQjCNG1hjPks1MomD6K-1H8QZrDhC27oQ Mówiłeś że będą a nie ma Siwy. Ale może będą XD .Tak wiem HARDWEEL to jest twoja bajka Edytowane 5 Lutego 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 ode mnie tez 2 rs'y 1.https://www.youtube.com/watch?v=wycjnCCgUes 2.https://www.youtube.com/watch?v=ztq3J7bkaxg moze sie beda podobac a z modelami vipa by byl dobry pomysl Marcinku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 RS'y już są wgrane na serwer, dziękuję hardwellowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Uprzedzajac pytania o tytuly rs'ow, bo tych codziennie pojawia sie sporo. 1. Alice Deejay - Better Off Alone (Barely Alive Remix) 2. Pleasurekraft - Carny (Original MIx) 3. Gangsta" (Prod. tunnA Beatz) 4. Dodge, Fuski X Nick Thayer - Playboy (Barely Alive Remix) 5. Darth & Vader, Toxxic - Pump It Up (Original Mix) 6. Bebe Black - Deathwish (Fafaq Bootleg Mix) 7. Hook N Sling – Momentum (Original Mix) 8. Dum Dee Dum - Keys 'n Krates (JiKay Remix) 9. Dimitri Vegas, Like Mike & VINAI - Louder (Extended Mix) 10. Riggi & Piros - Keep Rockin (premiera dopiero 16 lutego w labelu Armada Music -> https://soundcloud.com/armadamusic/riggi-piros-keep-rockin-preview-coming-february-16th) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak wygląda sprawa z tymi nowymi modelami dla vipów?? Będą czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No nie wiem, to jak dodajemy te modele czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No ja jestem ZA ! tylko nw czy ten ct jest gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 ja też bym spróbował ! zawsze można usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jezeli to nie wplywa na funkcjonowanie serwera to jestem jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Siwy wgrywaj nie przejmuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi