Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No to czekamy na marcina, na testa się wgra zobaczymy jak się gra z nimi. Nie slayer, ja 'rządzę' ale nie będę robił co mi się podoba , liczą się też głosy innych. Ja tylko robię, a oni mówią o ile dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 taka jedna propozycja ode mnie , @Siwy może usuń tą nazwę z serwa "Free Vip 23-03" bo i tak ten miniVip nie działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 a tego ct Marcin zmienił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 CT Masz tu te zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No i super ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) No nie da się ustawić mini vipa niestety a co do pełnego vipa nie wiem, najwyżej po 12 do 2. Usunięte Co wy na to żeby zorganizować, (Inne serwery organizują, to może my też) jakiś konkurs na walentynki? albo jakiś 'event' .. na 3h, albo inny czas.. darmowy vip? bo na cały dzień to odpada. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 z modelami pomysl git siwy wgrywaj tylko wlasnie moze to poprawic widocznosc tych osob i to jest problem(pogramy zobaczymy) evencik zawsze spoko wiec mozna robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Evencik można zrobić nie bądźmy gorsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Event spoko bo ludzie pograją na vipie, zobaczą, spodoba się i będą kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Co do modeli jestem na nie. Dlaczego? Użytkownik już napisał : '' tylko wlasnie moze to poprawic widocznosc tych osob i to jest problem'' Myślę też że będą lagować , obciążać serwer. Co do eventu to me propozycje wyglądają tak - Free vip od 2 do 3 godzin - Kto był najdłużej online 14-stego dostaje vipa na 7 dni - Może jakiś wierszyk o prezent mały? Edytowane 6 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 wszystko fajnie ale wierszyk to nie moja bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A moze vip dla gracza, ktory w tym dniu osiagnie najlepszy wynik na koniec rundy? Oczywiscie wymagane udokumentowanie w postaci screena. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Omega nie poprawi to widocznosci raczej zmniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Co do modeli jestem na nie. Dlaczego? Użytkownik już napisał : '' tylko wlasnie moze to poprawic widocznosc tych osob i to jest problem'' Myślę też że będą lagować , obciążać serwer. a co szkodzi spróbować ? Jeżeli nie wypali to zostaną na pewno od razu usunięte takie moje zdanie jest ) Edytowane 6 Lutego 2015 przez Madridistat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Mam kolejną propozycje... Wczoraj, dzis rano pykałem sobie na serwerze po 3 osoby w teamie bylem w tt. Od razu zaczęło mnie denerwować to że nie można plantować paki na b. Możnaby tak wgrać jakiś limiter bs ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 jak na serwie jest maksymalnie 8 graczy to gra się only A, to właśnie plugin blokuje plantowanie paki na B i tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ok, z mojej strony ostatnia propozycja(dzisiaj) denerwuje mnie jak ludzie sie wyzywają nawzajem. Rozumiem przeklinać, ale nie obrażać. Nikt chyba nie lubi być obrażany, dlatego proponuje za to karać na początku ostrzeżeniem, potem kickiem a nastepnie banikiem do 30min. Co Wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 zawsze tak było jest i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Rolo czyli rozumiem że Ty to tolerujesz i lubisz jak sie kogos beszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 nie chodzilo mi o to ze jak kogos wyzywa.. tylko ze zawsze dajemy upomnienie kicka bana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zwracam honor, ale właśnie nie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) // Może by tak wgrać nowe rs'y na luty/marzec? Posiadam ciekawe więc jeśli jesteście zainteresowani prosze pisać ;d @ ''Omega nie poprawi to widocznosci raczej zmniejszy '' - Jeśli vip będzie miał inny model to inni gracze będą ich widzieć lepiej.. Lecz można wypróbować a jeśli się nie będzie podobać / lagówać to się usunie. @To nie wiem bo to chyba ja mam problem że słysze tylko 2 piosenki te samie ciągle. Edytowane 7 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 // Może by tak wgrać nowe rs'y na luty/marzec? Posiadam ciekawe więc jeśli jesteście zainteresowani prosze pisać ;d Nowe rs'y graja juz od kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Co do 14 proponuje o 75% tańsze VIP'y czyli jak teraz są za 11,07 to będzie za 7,38. No i sloty o 50% tańsze, czyli 4,92 . Każde za miesiąc Taka promocja będzie tylko w walentynki, co wy na to? Edytowane 7 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jestem za ! Akurat mi sie kunczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi