Omega* 2 077 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Co do 14 proponuje o 75% tańsze VIP'y czyli jak teraz są za 11,07 to będzie za 7,38. No i sloty o 50% tańsze, czyli 4,92 . Każde za miesiąc Taka promocja będzie tylko w walentynki, co wy na to? O bardzo dobry pomysł aby były trochę tańsze vipy oraz sloty. Jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Omega jak możesz to podeślij te rsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 No moim zdaniem też za dużo bluzgów leci na duście nie wiem czym to jest spowodowane, ale trzeba zrobić z tym w końcu porządek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 ja bym proponowal za obraze danej osoby dawac od razu bana 30min lub wiecej takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jest regulamin i za to się banowało i banuje, nie wiem kto wyleciał z takim pomysłem, było pierw przeczytać regulamin, nawet jak był na serwie to mógł zauważyć że każdy gracz który pokazuje brak kultury leci z kick / banem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Omega jak możesz to podeślij te rsy http://www.mediafire.com/download/bkd5im2mpvclvbw/endroundsound_2013_by_earwolf%2BC.rar Krewella - Alive (Pegboard Nerds Remix) Florida - Let It Roll Usher - ScreamTaylor Swift - I Knew You Were Trouble will.i.am - Scream & Shout ft. Britney Spears Jay-Z & Kanye West - Nias In Paris Milk & Sugar - Let The Sun Shine (2012 Tocadisco Video Edit)Infinity Ink - Infinity (Crosstown Rebels CRM095 A) OFFICIAL PSY - Gangnam Style Chris Brown - Don´t wake me up Calvin Harris ft. Tinie Tempah - Drinking From the Bottle (Radio Edit & Lyrics) Avicii & Nicky Romero - I Could Be The One (exclusive video) Edytowane 7 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 tak, jest regulamin, ale mimo tego wiele osób go łamie i nie dostaje żadnej kary :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 ale mi chodzi o to ze bez zadnych upomnien od razu ban bo moze wtedy sie zrobi spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 wiesz no niektóre osoby to nie są dziećmi, jeżeli przez te wszystkie lata się nie nauczyły że należy zachowywać kulturę to chyba ban nic nie wskóra. Nie będę zmieniał regulaminu chyba że rolo tak postanowi, jak by wszystko zaczynać od banów to by na serwie nie było 2/3 graczy, na razie robimy wszystko wedle regulaminu ostrzeżenie > kick > ban 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 nic nie będę na razie zmieniał bo jest dobrze jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 roloo to prosimy o większe zaangażowanie adminów w takie sprawy i żeby admini dawali przykład i ładnie się odzywali do graczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Admini nie wzywają graczy a jeśli tak to proszę napisać w tematach skargi temat+ dowody i odpowiednio admin zostanie ukarany nie zawsze jestem na serwie i wszystkiego niestety nie ogarnę. . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jak admin sobie przeklnie to chyba może bo to tylko człowiek nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) wiadomo ze kazdy gracz moze przeklinac ale nie w stopniu ze w zdaniu 3/4 to przeklenstwa Edytowane 7 Lutego 2015 przez NoeXisT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 wiadomo ze kazdy gracz moze przeklinac ale nie w stopniu ze w zdaniu 3/4 to przeklenstwa Przeklinać niech przeklina, jego sprawa, chyba Cie tym nie gorszy NoeXist ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Słuchajcie, co do kultury zgadzam się, nikła ta kultura jest u nas, ale admin też człowiek, wiadomo przeklnie sobie, bo jednak nerwy robią swoje. Ale to tylko wyrażanie emocji, jeśli ktoś już jednak pisze, czy mówi do kogoś 'ty dziwko' (przepraszam za wyrażenie, ale tak jest czasem), czy obraża też admina, to zawsze, ale to zawsze interwencja w tej sprawie jest. Rozumiem, że was ponoszą nerwy, ale bez przesady, od razu się wyzywać? Gdzie my żyjemy? W dziczy? Proponuję, mniej spin więcej współpracy , w końcu to my tworzymy ten serwer, bez nas by nie istniał. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Każdy ma zachować kulturę na serwerze, ale gdy admin jej nadużywa to ty zamiast pisać na forum takie gatki, znajdź dowód. Bo admin już jest osobą z przywilejami, i żaden inny admin nie ma prawa go zbanować / ukarać na serwerze. Tylko opiekun ma prawo coś zrobić, także ważne są skargi. A na razie tych skarg brakuje, czyli albo olewacie albo admin stosuje się tak samo do regulaminu jak powinni gracze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Mam tu pewną propozycję wgrania nowej kosy dla vipów proszę o wasze wypowiedzi http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/622d7d95cea1a823.html Edytowane 8 Lutego 2015 przez rolooo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 fajny model , można wgrać i zobaczyć jak się prezentuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 roolo jestem za zobaczymy jak będzie z tym modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja też jestem za, fajny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Co do kultury na serwerze to jest okej moim zdaniem bo admin sobie przeklnie ( np ja ) ale nie obraża nikogo z graczy dlatego zakładanie skargi dlatego ze admin powiedział przez mikro " ku*wa " jest bezsensu bo każdy jest człowiekiem i każdego czasami ponoszą emocje, a najważniejsze jest żeby admin nie obrażał graczy albo innych adminów, Co do modelu roloo jestem za! wgrywaj, zawsze będzie jakieś urozmaicenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Poczekam jeszcze na wypowiedzi kilku innych graczy i wgram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Też jestem za za tymi modelami (wyróżnia się ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Hm co do kosy fajny pomysł u vipa tylko moim zdaniem robi się CoD z DD2 lepiej niech zostanie stara kosa u vipa już i tak wystarczająco dużo ma VIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi