Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dziś walentynki, jak już wcześniej ogłosiłem promocja tylko w ten dzień. http://forum.cs-classic.pl/topic/31046-walentynki-2015-75-ta%C5%84sze-vipy-oraz-50-ta%C5%84sze-sloty/ Aby zakupić usługę należy napisać do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 dodajcie znowu to ze jak ktos rzuca z teamu flesha to sie wyswietla przez kogo zostalismy oslepieni i kogo oslepilismy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jest on wyłączony bo crashuje serw, segmintion fault jeżeli crash się nie pojawi znaczyć będzie że to wina flash.amxx < czyli tego pluginu co pokazuje kto oślepia. Teraz pozostaje zająć się tymi niby lagami na serwerze, pod wieczór coś sprawdze jak dalej będzie występować błąd zobacze co o tym pukawka sądzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Mateusz 3 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 @NeoXist lepiej niech nie będzie widać kto kogo oślepił bo potem będziecie się wyzywać, zresztą jak zawsze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Ale bez tego pluginu, gracze z twojego teamu oślepiają cię notorycznie i nawet nie ma jak ich ukarać kickiem/banem na 5min za utrudnianie gry, bo nie wiesz kto to zrobił.Czasem się zdarzy że przypadkiem cię oślepi, ale są też osoby które specjalnie to robią i nie ponoszą konsekwencji. Edytowane 15 Lutego 2015 przez wwert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja już powiedziałem czego ten plugin wyłączony, wy spieracie się o to co robi ten plugin, czytać góre przed napisaniem posta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) tak jak siwy napisał od tego robi się crash na serwie więc nie ma co znowu do tego wracać , a po za tym teraz też jest jeszcze jakiś problem z serwerem bo gracze mają wysokie pingi i laguje serwer . Wiec Siwy i tak ma dużo roboty. Edytowane 15 Lutego 2015 przez santos (t) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 nie wiem czy akurat od tego bo powód moze być inny, teraz patrze pluginy wyłączam do kolejnego crashu, jeżeli nie wystąpi to strzał w 100% Rozwiązanie po wyłączeniu 1 pluginu ;d a może crashe powodować z 10 innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Kolor granatu dymnego. Widziałem tylko pomarańczowy, ale wydaje mi się, że są inne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A jeżeli chodzi o te skoki pingu, niestety na teraz nic więcej nie zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Kolor granatu dymnego. Widziałem tylko pomarańczowy, ale wydaje mi się, że są inne. Tak, na niektórych serwerach można się z tym spotkać, w sumie fajna rzecz. Na pewno są: niebieskie, czerwone, różowe- coś w tym stylu. Można, by było w sumie wypróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 kolory są różnego typu lecz myślę że to dobre na 4fun lub jakiś inny serw bo typowy klasyk dd2 ma najlepsze SG <3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dla mnie teraźniejszy DD2 jest idealny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) A ja mam jedną propozycję, wydaje mi się, że dość fajną. Nie męczy Was adminów, ciągłe wypisywanie, że resp TT obowiązuje maksymalnie 30 sekund a olewka skutkuje banem? Mnie osobiście to męczy, ludzie ignorują, nie czytają, NIE WIDZĄ bo zajęci są grą. Podsyłam zdjęcie gdzie jest fajnie napisane - lekko spamowane - na ogólnym czacie i widzi to każdy gracz.Co sądzicie o dodanie takiej małej przydatnej bzdety? Edytowane 18 Lutego 2015 przez ibrnvski 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 W czacie może być. To zaproponuj gotowe teksty, co do regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 1) "Na respawnie TT możesz zostać maksymalnie 30 sekund, zignorowanie tego skutkuje wyrzuceniem lub zbanowaniem"2) "Respawn TT obowiązuje maksymalnie 30 sekund. Nie stosowanie się do tego będzie karane"3) "Opuść respawn TT maksymalnie po 30 sekundach. Zignorowanie tego będzie karane wyrzuceniem lub zbanowaniem"Myślę, że któreś z tych wybierzesz. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Gotowe, !tNa respawnie TT mozna przebywac max 30sek. Nie stosowanie sie do tego bedzie karane Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ode mnie to wszystko Dzięki za zainteresowanie i jeśli coś do głowy wpadnie, podzielę się z Wami jakąś opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ale jest chyba jakiś problem, bo dziś grałem i na czacie nie widziałem tego ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Musi to być, zobacz teraz Edytowane 19 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jest wszystko ok, komunikat wyświetla się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Mam małą prośbę, możnaby przywrócić ten "bajerek" żeby pokazywało liczbę zabitych? Chodzi o liczbę po lewej stronie ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Panowie znów te "bajerki" to niepotrzebne pluginy na serwerze..Chciałbym by zmniejszyć sloty do 31 w celu pozbycia się błędu 32 slota czyli SB..31 osób na takiej malej mapie to naprawdę jest sporo a problem zniknie w mgnieniu okaPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Spect Bug pojawia się w 26 slocie, nie 31 A co do tego twojego bajerka - chwila Proszę informować mnie na bieżąco w sprawach crashu serwera. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 zamiast tej bajerki z ilością zabójstw , proponuje wgrać czas pokazywania podłożonej paki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi