Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 1. Wchodzimy w Steam->SteamApps->common->Half-Life - zostajemy w tym folderze. 2. Usuwamy folder cstrike. 3. Pobieramy folder cstrike stąd: http://www.mediafire.com/download/2mqdj6bcpjaez01/fix+cs+1.6+by+atom.rar 4. Wklejacie go w folderze Half-Life 5. Wchodzicie do gry, i rura gracie na classicu ! Pozdrawiam Zapraszamy ponownie do gry ;d 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Odświeżam i przyklejam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Leci + dobra robota !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Podobno za to jest ban ? Wykrywają to teraz za to z tego co słyszałem xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Mógłby ktoś odpowiedzieć na wypowiedź jelonka. Btw. czemu posiadając "Steam" nie mogę pobrać cs 1.6 i w niego grać. Po ściagnięciu go jest sam hl (przeinstalowałem Steam nawet). To jakiś błąd tego co mówi Jelonek, czy Steam się pieprzy jak zwykle?Za poradnik plus, bo się sprawdza, ale czekam na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Podobno za to jest ban ? Wykrywają to teraz za to z tego co słyszałem xd Ban za coś co sami zjebali i gracze chcą grac na steamie i sobie to ogarnęli? Oni to robią celowo, chyba tylko po to żeby kupic CS:GO. Wątpię, że za to bana dostaniecie. Ja gram normalnie, musieliby zbanowac multum ludzi w takim razie, a tego na pewno nie zrobią. Nie bójcie się Mógłby ktoś odpowiedzieć na wypowiedź jelonka. Btw. czemu posiadając "Steam" nie mogę pobrać cs 1.6 i w niego grać. Po ściagnięciu go jest sam hl (przeinstalowałem Steam nawet). To jakiś błąd tego co mówi Jelonek, czy Steam się pieprzy jak zwykle? Za poradnik plus, bo się sprawdza, ale czekam na odp. Na wypowiedź jelonka odpowiedziałem. Tzn jak nie możesz pobrac? Tego Cs 1,6 na steamie pobierasz mam rozumiec? Czy non steama pobierasz i nie możesz w niego grac? Bo nie bardzo Cię zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck1923 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dziekówka stary, przydalo sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No wkońcu kurde , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixu 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Poradnik się przydał Tak, takie zachowanie ze strony valve jest na pewno celowe. Chcą zniechęcić graczy do 1.6 i nakłonić w ten sposób do kupna GO. Tak czy siak 1.6 powoli się sypie, popularność tej gry spada, nie organizuje się już tyle turniejów co kiedyś. Profesjonaliści dawno przerzucili się na GO, bo to będzie następca tejże jakże wspaniałej wersji 1.6 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Na wypowiedź jelonka odpowiedziałem. Tzn jak nie możesz pobrac? Tego Cs 1,6 na steamie pobierasz mam rozumiec? Czy non steama pobierasz i nie możesz w niego grac? Bo nie bardzo Cię zrozumiałem. Chodziło mi o to co już powiedziałeś w pewnym sensie. Pobierałem CS 1.6 przez Steam, ale jak już stwierdziłeś to Oni sami zepsuli CS'a, więc pewnie stąd problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Pomoglo mi to. Dzieki ziomek lap Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H0w!? 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 A nie wiecie może, kiedy i czy wogóle znów zaktualizują tego steam'a i bd okej wszystko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 to ja boje sie steam wlaczyc bo od wt nie wlaczalem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Przydało się. Leci like ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Chodziło mi o to co już powiedziałeś w pewnym sensie. Pobierałem CS 1.6 przez Steam, ale jak już stwierdziłeś to Oni sami zepsuli CS'a, więc pewnie stąd problemy. Wszystko jasne. Jak pobierasz cs'a na steamie to Ci nie działa bo pewnie też coś z tym zyebali. Działanie celowe ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Mi nie dziala wyskakuje mi blad : "Nie udało się uruchomić gry (brakujący plik wykonywalny)" a robilem jak powinno sie ,wie ktos o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Mi nie dziala wyskakuje mi blad : "Nie udało się uruchomić gry (brakujący plik wykonywalny)" a robilem jak powinno sie ,wie ktos o co chodzi? Z tego co przeczytałem po forach można zrobić tak: 1) W bibliotece steam sprawdzić spójność plików danej gry. Czyli steam zacznie skanować dany program czy posiada wszystko co potrzebne jest do uruchomienia. steam --> biblioteka --> ppm na cs'a --> właściwości --> pliki lokalne --> sprawdź spójność plików gry. 2) Uruchom grę jako Administrator. 3) Spróbuj wyłączyć i włączyć cs'a. Podobno może minąć po jakimś czasie. 4) Sprawdź też co się stanie jak wyłączysz Steama, wywalisz folder appcache i włączysz ponownie (może masz blokadę regionalną jeśli jesteś poza granicami Polski i posiadasz inne IP) <- wyczytałem, że coś takiego istnieje, ale jak działa.. nie mam pojęcia. 5) Reinstall Cs'a 6) Reinstall Cs'a oraz Steama <- powinno działać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 dzieki shadow, sprobuje zrobic jak pisales. Odswiezam probowalem juz prawie wszystkiego i dalej bez rezultatow,a jeszcze dodam ,ze wersja po aktualizacji mi pasuje ale mam problem z mikrofonem ,na nie ktorych serwerach mi nie dziala, dlatego chcialem sprobowac starej wersji ale nie poskutkowalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi