HoFmaN 32 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 1. Nick: HoFmaN2. Imię: Łukasz3. Wiek: 294. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie) TAK6. Składka(Tak/Nie): Jeśli będzie taka koniecznosc to nie widze problemu7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/HoFmaN/31.186.82.184:27691/8. Reklamy sieci*: Zrobilem przelwy na rekalme Serwera wiec może nie będzie potrzebne 9. Opisz: Siebie Jestem rozrywkowy, kolezenski. Ci co mnie zdazyli poznac to wiedza 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): STEAM11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Jestem w roznych godzinach, ponieważ pracuje ale jak jestem to siedze po kilka godzinek.12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: Tak jak juz napisałem wyżej, to zależy jak mi czas pozwoli, ale jestem codziennie kilka razy dziennie. @EDIT Zapłaciłem tez za zdjecie warna tylko musze czekac na H@ aby zatwierdzil płatnosc sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jak robiłeś przelew na reklamy serwa to składka załatwiona No to nie mam już żadnego, "ale" Tak, wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Wymagania spełniasz, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Za sam avater tak ;d Świruje, wymagania spełnioe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na TAK -Wymagania -GT -Ogarniasz -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jak najbardziej na Tak. - wszystkie warunki spełnione - często bywa na serwerze - kulturalny - ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na tak, spełnia wymagania, ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na Tak. Wymagania są Danielek na Cb leci xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanil. 3 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na TAK. Powody @up + często na serwie Cię widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jak najbardziej na TAK. *GT. *Kultura osobista. *Wiek *Wszystkie warunki spełnia. *Pomaga innym graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Tak -spełniasz wymagania-ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Również na tak, powody już zostały podane. Tylko po co te "kolorowanki" w podaniach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 na tak. -aktywny -wiek -amx -fajnie mi sie kojarzy nick xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jestem na Tak czesto Cie widze na serwerze wiek kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zostales Przyjęty / Napisz do mnie na Steam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi