Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Twój nick:GemciuNick podejrzanego:najmocnyIP podejrzanego: 31.130.99.106 NonsteamData (dzień, gg:mm) zajścia:12:20Twoje demo:http://speedy.sh/PDDnv/najmocny.rarRodzaj czita:WhCzasy podejrzanych akcji:Całe demkoIP /Nazwa serwera:NewDiabloMode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 majki albo papku zobaczą bo ja nie moge odtworzyć demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Mi też nie czyta tego demka. Papku sprawdź to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Demka nie czyta. Ja tu rzucę coś od siebie nie wiem czy coś widac, ale może was to zainteresuje. Nie nagrało najlepszego momentu ale łapcie i powiedzcie czy coś tam widzicie http://speedy.sh/UKVWK/najmocny.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Nie mogę odtworzyć ani twojego demka Lato, ani Gemcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 To wejdź na serwer New Diablo Mod, musisz pobrac modele.. I w końcu musicie stwierdzic co z nim robimy bo jak dla mnie to on czysto nie gra, nagram jak będę miał czas dłużsżą jego grę, ssy nic nie pokażą bo pewnie ma anty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Zgodzę się z Latem, on musi coś mieć bo słuchawki i 6 lat stażu wh Ci nie dadzą Siwy M@jki PaPkUu Wbijcie kiedyś na serwer gdy on będzie to zobaczycie jego "skillową" grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jak akurat będę to z chęcią wejdę i zobaczę, ale z tego co widzę to miał już kilka razy robione ssy i czysty był. Później odpalę to demko i sprawdzę dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jak akurat będę to z chęcią wejdę i zobaczę, ale z tego co widzę to miał już kilka razy robione ssy i czysty był. Później odpalę to demko i sprawdzę dokładnie. I co w związku z tym że miał każde ssy czyste? Jak takich wallhacków z anty ss jest aż parę sztuk.. P.S: Temat można zamknąc, gracz został zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: dobra. BAN Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi