O.S.D.I 25 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 1. Nick: O.S.D.I 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10): średnie (ucze sie) ale szybko ogarniam 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/O.S.D.I/193.33.177.101:27156/ 8. Reklamy sieci*: Nie 9. Opisz: Siebie:* Witam mam na imie Łukasz mam 21 lat jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego (pod warszawą) interesuje sie sportem (jestem piłkarzem miejscowego Świtu) , muzyką, oczywiście pięknymi kobietami i motoryzacja. Szanuje ludzi ktorzy maja charakter i sa honorowi. 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): NS 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: dużo. nie mam roboty, jestem piłkarzem wiec nie potrzebuje, także od 11 do 17 praktycznie jestem codziennie potem trening i od 21 jestem znowu. Pozdrówki 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: różnie rano, po południu i wieczorem też jak mam wolną chwile to wchodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Brak reklam, mało postów na forum a tak to wszystko jest okej, jestem neutralny z małym przychyleniem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Na tak- przede wszystkim dlatego, że bardzo często obecny jest na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 jestem na duzee TAK , dlugo juz razem gramy nigdy nie bylo problemow , duzo pomaga , ogarniety chlopak , nie ma co sie zastanawiac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 jestem na duzee TAK , dlugo juz razem gramy nigdy nie bylo problemow , duzo pomaga , ogarniety chlopak , nie ma co sie zastanawiac pozdrawiam x2 Swój chłop - WIELKIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jestem na tak + Ogarnięty + dużo obecny + pomocny + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy(Czeste chmury geste) 4 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jeden z moich ulubionych "free fragów" Jasne, że na TAK. Tak jak z Dżimim tak i z Osdim znam się z innej sieci, tzn z poprzedniej tego serwera. Ogarnięty, kultura też na miejscu z niewielkimi niedociągnięciami ale nikt nie jest idealny. Choć w tym miejscu śmiało powiem, że idealny kandydat na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Na tak -Ogarnięty -pomocny -dobrze gra -kolejny admin się przyda -Czasami fajnie można poświrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nat tak AMX ogarnie napewno -Steam -wiek fascynujący ;d No w sumie ogarniety typ. ja bym mu dal szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machique 2 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jak najbardziej na TAK, ponieważ admów nie jest jakos bardzo dużo a wymagania mniej więcej spełnia - z AMX sobie poradzi na pewno -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 osdi wreszcie sie zgłosiłeś, i te plotki na temat, że ty jesteś adminem zmienia sie i naprawde zostaniesz Wielkie tak, wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CruseR. 2 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wiadomo że na duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErGoo. 2 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jestem na TAK -przyda nam się ktoś taki jak on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Na Tak oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaniQQQ 2 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jestem na Tak, przyda sie admin;D Nawet dzis mialem sytuacje wlasnie przed chwila ze typ na SH latał z nozem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 OSDI Najlepsza mordeczkaDługo już z nami gra PozdrawiamI ogromne TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 potrzeba adminów na serwer, im więcej tym lepiej:) Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendKiller 1 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Na tak im wiecej adminow tym lepiej sie gra na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi