ryszardddd 0 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Ryszardddd ==== Zbanowane IP : nie podaje ==== Admin : Mattheusz <3 ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl screen http://zapodaj.net/ef6936be25452.png.html ==== Wygasa : Nigdy ( od 05/11/2014 - 13 : 02 : <a href=http://zapodaj.net/ef6936be25452.png.html>ban.png</a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ss'y w rar i na speedyshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardddd 0 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dobra powiem tak albo odbanujecie bo to nie ma sensu 5 raz pisać a tak wgl za co ban że zabiłem matthewa to musiał dać bana żal mi go troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 a ile ci to zajmie ? 30 sekund wpakowanie w paczke .rar i lecisz na serwer, a do tego screenów które admin ci zrobił a nie twoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja nie mogę tego pobrać, dlatego daj ss w rar, i na speedyshare.com. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattheo. 5 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dobra powiem tak albo odbanujecie bo to nie ma sensu 5 raz pisać a tak wgl za co ban że zabiłem matthewa to musiał dać bana żal mi go troche Przepraszam, że tutaj piszę. Ryszarddddd - Screeny masz w folderze cstrike. Najlepiej wrzuć wszystkie screeny z tamtego folderu spakowane w .zip/.rar . A ja za Ciebie sam już wrzucę te screeny jeśli Ty nie potrafisz. Jeszcze raz przepraszam, że tutaj piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardddd 0 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jak zpakować i gdzie to ci dać a po prostu nie możesz odbanować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nie można po prostu odbanować. Ściągnij winrar i wrzuć ssy w paczce rar. oraz wrzuć do pobrania na speedyshare.com lub zippyshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardddd 0 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Powiem tyle nie mam już ochoty 6 raz tego robić i ciekawe po co bo grałem sobie i dostać bana bez powodu i potem wrzucać te ss bez sensu rozómiem jak ktoś by grał na aimie czy coś w tym stylu a bez powodu albo za ping to 1 h a nie czas nieokreślony non sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No to ja zamykam temat, jak będzie ci sie CHCIAŁO dostać UB to screeny w paczke .rar i nowy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi