Lafiryndo 7 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 1.Nick: Lafi( R )yndo. 2.Imię: Patryk 3 Wiek:19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): b.dobre, już miałem z tym do czynienia. 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka(tak/Nie): Tak, o ile to konieczne. ( preferuje przelew bankowy bo na sms`ach tracą obie strony. ) 7: Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Lafi%28R%29yndo./193.33.176.199:27015/ 8. Opisz siebie oraz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem ogarnięty, wiem o co chodzi w tym modzie, jestem pomocny. Dlaczego ja ? Standardowa regułka: Gdy jestem na serwie rzadko spotykam adma" oraz jest dużo odpałów a nie chce mi sie w kółko kręcić demek i zgłaszać na forum albo jakiemuś adminowi... 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj STEAM_ID): Będzie zakupiony w najbliższym czasie. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?** : Aktualnie skończyłem średnią szkołe ( liceum ) więc mam dużo czasu... praktycznie codziennie o każdej godzinie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Pn-pt przeważnie od 10-16 i 20-00. weekend - cały dzien jak dobrze pójdzie. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: około 5 lat 13. Czy byłeś już adminem? : Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myR Alray 2 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Na tak -Często na serwerze(Prawie cały dzień xd) -Wiek -AMXX -Mikrofon -Jest paru nieogarniętych adminów a ogarniety jak lafiryndo sie przyda. -Staż Ogromne TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xray 2 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ja bym poczekał aż kupi Steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ketchup12 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Za Często go widać na serwerze a adminów brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 +Amxx +Wiek +Ogar +Pomocny +Staż +Zgłasza na u@ +wrzuca demka jeśli nie ma adma TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 +Wiek +AMXX +Składka +Mikro +Nie pierwszy raz admin Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Na tak! Wszystko jest, jak już steam'a kupisz będzie elegancko. I wielki + za aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vj Dominion 1 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ja na Tak - Ogarnięty - Kulturalny Tylko Steam :/ Ale Jestem Całym sobą na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Również jestem na tak, często n a serwerze, ogarnia itp. Za Często go widać na serwerze a adminów brakuje. A co do tego komentarza, to adminów nigdy nie brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ketchup12 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nigdy ? Może na forum nie brakuje a na serwerze jest 1 co jest afk na spect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myR Alray 2 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Oj nie przesadzaj admów jest dużo d-_-b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 na Tak -Wiek -Ogarnięty - Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`#bl4ck#MaN 0 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 3X Tak Widzimy się W Finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattheo. 5 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 afk spect? dowaliłeś z tym Co do podania - Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Przyjęty na okres próbny 6 dni. Co do przelewu pisz na PW. Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zaakceptowane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi