YeS? 16 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Wszystko jest ok Ale 1 premka jest za bardzo jak na normalna premkeSokoleoko nie rozni się ta klasa od super premium elitarnysnajper. kazdy na serwie tak pisza.I prawda klasy premium powinny być wszystytkie dobre takie same a nie jakas lepsza. Wszystkie premki są dobre opróc tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zostala juz oslabiona. Na serwer zostały dodane Dywizje Na czym to polega? jest 6 dywizji: Dywizja I Dywizja II Dywizja III Dywizja IV Dywizja V Dywizja VI Każda dywizja jest ograniczona poziomem 1. 30lvl 2. 100lvl 3. 150lvl 4. 200lvl 5. 250lvl 6. 300lvl Do dywizji moze dolaczyc kazdy gracz z wymaganym poziomem wpisujac /dywizja i wybierajac odpowiednia do swojego poziomu. Kazda dywizja daje nam expa za zabojstwo kompana z dywizji. Przykladowo: Gracz1 jest w Dywizji I z 2 innymi graczami, gracze ci zabijaja wrogow a gracz1 dostaje za to expa^^, tak samo gracz1 zabija pozostali gracze dostają expa. Życze miłej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Siemka piszę ten post bo Krypton mi powiedział ze to jest przesada i to jest przesada. Prawie caly serw gra tymi diabłami to jest troszke przesada zeby caly serw grali diablami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 YeS? przesadą jest Twoje psianie bezsonsownych postów a jak bedą wszyscy grali zwykłymi klasami to też napiszesz post że za dużo osób gra normalnymi klasami i najlepiej żeby je usunęli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Chciałem zaproponować USUNIĘCIE perku Sekret Boga oto kilka powodów: 1. na małej mapie w 3 sekundy 1 osoba jest w stanie zabić cały przeciwny team 2. w korytarzach / wąskich alejkach odpalając ten perk można bez problemu zabić od 5 do 8 osób nie tracąc nawet 1 hp 3. wystarczy wyobrazić sobie klasę Generał, która odradza się u wroga, odpala perk i wycina nawet 90% przeciwników już na starcie rundy (w przypadku lepszego gracza jest to 100% przeciwników) 4. z pewnością większość graczy też jest za usunięciem tego perku (ale pewnie nie chce im się pisać posta ) 5. a teraz przy grze 13 vs 13 wyobraźcie sobie że 5-6 graczy ma Sekret Boga ...... NO COMMENT Proszę o wypowiedź co Wy sądzicie na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 jestem za usunięciem TAK SAMO [POMPE. OSŁAB. 1/5 A NA SERIO BIERZE 1/2LUB 1/3 I NIE DA SIE GRAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Chciałem zaproponować USUNIĘCIE perku Sekret Boga oto kilka powodów: 1. na małej mapie w 3 sekundy 1 osoba jest w stanie zabić cały przeciwny team 2. w korytarzach / wąskich alejkach odpalając ten perk można bez problemu zabić od 5 do 8 osób nie tracąc nawet 1 hp 3. wystarczy wyobrazić sobie klasę Generał, która odradza się u wroga, odpala perk i wycina nawet 90% przeciwników już na starcie rundy (w przypadku lepszego gracza jest to 100% przeciwników) 4. z pewnością większość graczy też jest za usunięciem tego perku (ale pewnie nie chce im się pisać posta ) 5. a teraz przy grze 13 vs 13 wyobraźcie sobie że 5-6 graczy ma Sekret Boga ...... NO COMMENT Proszę o wypowiedź co Wy sądzicie na ten temat Jestem też za usunięciem przyznam, że powody są bardzo wiarygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja również jestem za usunięciem Sekretu Boga- powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Siemka zastanawiam się nad klasą Anioł czy ta klasa nie jest zbyt mocna dajmy jak sie gra okolo coś takiego to aniolem all kosisz bo widzi .niewidzialnych i +15 dmg..Lepszy niz diabel tp . wszystkie inne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Perk usuniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Panowie Anioł troche za mocny jest. Widzi niewidzialnych +15 dmg . 1 skok. Grasz sokoleoko i nie da sie nawet grac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykuu 6 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 W klasie Strzlec wyborowy usun powolnosc a dodaj 2 skok albo cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Panowie Anioł troche za mocny jest. Widzi niewidzialnych +15 dmg . 1 skok. Grasz sokoleoko i nie da sie nawet grac.. Popieram to jest przesada teraz z tym aniolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Panowie Anioł troche za mocny jest. Widzi niewidzialnych +15 dmg . 1 skok. Grasz sokoleoko i nie da sie nawet grac.. - Nie nie jest, kupiles diabla masz niewidkę i temu ci przeszkadza bo bez niewidki jest diabel tkai sam jak aniol wiec nie rozumiem waszego żalu. Aniol to kontra na diabla nie bedzie 90 % serwera grać diabłami musi być klasa która nie ma praktycznie nic a ma umiejetnosc widzenia niewidzialnych bo nie bylo by rownowagi zadnej. @ dałem mu 10 dmg zamiast 15 więcej nie będe zmieniał bo uważam że klasy są równe. Nie pasuje to tylko tym którzy maja klasy z niewidkami z oczywistych powodów - swoje dobro. W klasie Strzlec wyborowy usun powolnosc a dodaj 2 skok albo cos innego Nie ? powolnosc to umiejetnosc tej klasy jako ze ma najwiecej dmg dodanego z broni z darmowych klas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 - Nie nie jest, kupiles diabla masz niewidkę i temu ci przeszkadza bo bez niewidki jest diabel tkai sam jak aniol wiec nie rozumiem waszego żalu. Aniol to kontra na diabla nie bedzie 90 % serwera grać diabłami musi być klasa która nie ma praktycznie nic a ma umiejetnosc widzenia niewidzialnych bo nie bylo by rownowagi zadnej. Nie o to mi chodzi ze mam diabła :/ I tak to jest inno gra jak by mnie anioł zabijał ;/ Ale o to chodzi ponieważ niektórzi graja sokoleoko i nie maja szans.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykuu 6 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 To dodaj spowrotem klase: Podchorąży SG-552 +10dmg+1 skok + he ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Rybak ma racje juz dość jest nazmieniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykuu 6 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Moze i tak ale byle zajebiste klasy na samym początku to zaczął kombinowac z nowymi klasami ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Napewno nie będzie ludzie tak że bede wam dawał standardowy shit, gotowce z amxx.pl i grajcie na tym 5 miesięcy nie rozumiem tego jak można być niezadowolnym z czegoś "nowego" na co poświecam zawsze parenaście godzin, denerwuje mnie to strasznie że narzekacie a jest naprawde dobrze. I jest wiele klas którymi można grać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Czemu nie ma spadochrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykuu 6 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jak dalem ci propozycje klasy to czego nie dales tylko jakis shit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jest, tylko wkońcu ułatwiłem grę klasami takimi jak " Kamikadze " oraz " Teleporter " oraz wszystkimi innymi które swoje umiejetności używały na przycisku " e ". Aby teraz posiadać spadochron otwórz konsole naciskajac przycisk pod "esc"(eskejpem xd) "~"<---ten i wpisz dokładnie to: bind "klawisz na ktorym chcesz mieć spadochron" "+parachute" przykład: bind "q" "+parachute" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 rybak pomyślałeś teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 jest dobrze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Co wy na to żeby dodać do klasy kamikadze? (ten z rakietkami) dodatkowy skok, bo w zwykłych klasach tylko klasa Nożownik ma 2. skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi