JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 ja bym dodał perk Duszek 12s możesz przechodzic przez sciany był już ten perk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 JacK SpaRRoW zgodzę się z nim ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Kiedyś był ten perk. Niby fajny, ale też taki sobie. Nie na wszystkie mapy pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 ja bym dodał perk Duszek 12s możesz przechodzic przez sciany był już ten perkBez sensu masz na snow i jedziesz kazdego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetezer 1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Proponuje zwiększyć niewidke w SokolimOku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Proszę Naprawcię klasę cichy zabójca bo ta klasa powinna być najwiecej nie widzialna na serwie.A sokole też poprawcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetezer 1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Yes kiedys nibyło widac cichego wogule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Cichy od zawsze miał tyle ile ma teraz nic nie było zmieniane także nie rozumiem was o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Rybak™ do cb nic nie mam serwer jest zajebisty Inno naprawde poprawcie cichego i sokoleoko./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 YeS? tobie się wydaje, że klasa "Cichy Zabójca" jest bardzo widoczny. Według mnie dużo osób ciebie zabija, ponieważ doszły te perki z niewidkami aż człowiek się nauczył przeciwko nim grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetezer 1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 muszę się zgodzić z mexem. Jak kiedyś grałem cichym to nikt mnie nie widział. Teraz są wszyscy przyzwyczajeni do typa rushującego na przeciwnika z kosą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nie Prawda Cichy i sokole widac <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetezer 1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 popatrz na innych cichych. Ich widać tak samo jak cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 niestety HETEZER ale moim zdaniem klasy sa na chwile obecna rownomiernie zbalansowane i moim zdaniem nic w nich nie powinno byc zmieniane jest dobrze tak jak teraz jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetezer 1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 koniu usuń to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Sokole oko jest za słabe i cichy.Koniu ty tak gad asz bo grasz diablem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Naprawdę teraz to piszę nawet 30 lvl co zaczyna grać to widzi ciechego i sokole .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Sokole oko jest za słabe i cichy. Koniu ty tak gad asz bo grasz diablem. a ty też tak gadasz bo grasz cichym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 MeX_Pl nie temu Inno naprawdę mówie sokoleoko widać normalnie a cichego też ;/ Diabla jest trudniej zobaczyć niz cichego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetezer 1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Diabla jest trudniej zobaczyć niz cichego ;/ Diabel to taka klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Cichy też w opisię tak piszę a nie prawda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nie wiem o co Wam chodzi.. Większość się już przyzwyczaiła i wie mniej więcej, że ktoś gra tą klasą i trzeba uważać choć i tak ciężko ją zauważyć jak się nie uważa. Skoro Rybak nic nie zmieniał tzn. że nie umiecie wykorzystywać tej klasy jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dla mnie Diabeł jest okey dlaczego: (Diabła da się zobaczyć). Cichy jest napisane w opisie ale jak YeS? napisał to nie jest prawda.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Naprawdę mowie ze cichego widac Zooma nawet sięspytajcie .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 jak rybak mówi że nic nie zmieniał w klasie cichy zabójca to nwm o co ci chodzi,,, ja grałem tą klasą z 3-4 sezony temu i top 5 było .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi