Cr@zy 15 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Bo jak się przyjrzysz to widać, albo jak najadę celownikiem to widzę taki czerwony napis z Twoim nickiem, ot filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Naprawdę mowie ze cichego widac Zooma nawet sięspytajcie .! Dobra YeS? pisz do Rybaka, on nie będzie zmieniać coś dlatego, że spamujesz na pare stron. Jeśli piszesz o jednej klasie wystarczy raz napisać tak jak inni. A nawet nie masz co do niego pisać bo on ci już napisał WCZEŚNIEJ. Rybak: Cichy od zawsze miał tyle ile ma teraz nic nie było zmieniane także nie rozumiem was o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Sokole oko jest za słabe i cichy. Koniu ty tak gad asz bo grasz diablem. YeS? jesli chodzi o Ciebie to kazda klasa ktora grasz to uwazasz ze jest za slaba ... grales Diablem to plakales ze cos Ci nie pasuje bo Rybak zrobil Aniola ... grasz Cichym to teraz placzesz ze jest za slaby bo go widac ... a fakt jest taki ze jak ktos jest ogarniety to i tak bedzie widzial ... fakt jest taki ze jak ktos ogarnia to zauwazy nawet kogos kto biega z perkiem Plaszcz Herry'ego (postac niewidoczna ale niestety na podlozu pozostaje CIEŃ ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Panowie nie chce sie klucic Ale naprawde mowie :/ Nie gram sokoleoko ale ta klase widac. A cichego tez,widac spytajcie sie zooma Koniu ty kozak bo diablem grasz I nolife .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Panowie nie chce sie klucic Ale naprawde mowie :/ Nie gram sokoleoko ale ta klase widac. A cichego tez,widac spytajcie sie zooma Koniu ty kozak bo diablem grasz I nolife .. YeS? to jak ci nie pasuje to zmień klase ... Ja jakoś znam na serwie gościa chyba ma taki nick: *_*Pro_Sto_Wryj*_* czy coś takiego, no i on też gra cichym i do mnie pisał, że bardzo fajna klasa itd. To jak widać tylko tobie coś w tej klasie nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 if( read_data(2) == CSW_KNIFE ){set_rendering(id,kRenderFxNone, 0, 0, 0, kRenderTransAlpha, 25);}else{set_rendering(id,kRenderFxNone, 0, 0, 0, kRenderTransAlpha, 255);} ma 25/255..... tyle ile miała zawsze. A od takich propozycji jest temat specjalny " Wasze propozycje " wiec takie coś zamieszczajcie tam nie w osobnych tematach bo polecą warny. ZamykamProszę cie zmien bo nie jest tak jak ma być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Boże Ale się wkurzam ;/ Cichego widać jak nic. a wy mowicie ze nie widać . Wiadomo ze jak nie gracie na serwie i nei widzicie jak gram to wiadomo ze się mowi ze go nie widać ;/Bo nie chcecie zeby ta klasa była normalana kosztuje 11 wiec powinny byc takie same jak wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Boże Ale się wkurzam ;/ Cichego widać jak nic. a wy mowicie ze nie widać . Wiadomo ze jak nie gracie na serwie i nei widzicie jak gram to wiadomo ze się mowi ze go nie widać ;/ Bo nie chcecie zeby ta klasa była normalana kosztuje 11 wiec powinny byc takie same jak wszystkie. około sezon temu grałem cichym i jakoś dobrze mi sie nim grało a jak Rybak mówi, że nic nie zmieniał to nie zmieniał !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Bo nic nie zmieniałem ma bardzo dobra niewidke 25/255 jest prawie niewidzialny YeS pewnie byś chciał niewidkę taką jak na płaszczu harrego tylko że chyba chory jesteś że coś takiego zrobię. 255- to pełna widzialność taką ma każdy np. na serwerach TP/FFA czyli im mniej tutaj --> x / 255 tym klasa bardziej niewidzialna Cichy ma 25/255 czyli baaardzo mało - Nie dam mu mniej więc mnie nawet o to nie proście. YeS jeszcze raz będziesz tak spamował jak to robisz to nie dostaniesz warna tylko blokade na pisanie i zakładanie tematów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Rybak, dzisiaj sprawdzałam perk Worek kasy i niestety nadal nie działa, jednorazowo dodaje 10.000 $, ale nie co rundę. Może dla świętego spokoju usunąć go i po problemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Perk usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykuu 6 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Usun ten cały "sprint" bo to jest pojebane ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Czy jest możliwość dodania pluginu, który umożliwia napisanie do swojej drużyny w ciągu trzech sekund po zginięciu? Myślę, że nie przeszkodzi to w rozgrywce, a raczej poprawi grę zespołową Link: http://amxx.pl/topic/52212-info-po-smierci/ Jeżeli temat był już poruszany to wybaczcie za spam. Perk usunięty. Na pewno został usunięty? Dzisiaj wszedłem na serwer i go dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Na pewno został usunięty? Dzisiaj wszedłem na serwer i go dostałem. Potwierdzam. Również dzisiaj dostałem ten perk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Napewno, jest mozliwość dodania ale czy potrzebny? niech się wypowie więcej graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Według mnie nie potrzebny ale jak ma być dodany to 5 sek po śmierci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Moim zdaniem nie potrzebne jest info po śmierci. Np., na only dd2 to się nawet sprawdza, ale COD jest chyba za bardzo dynamiczny i mogłyby wyjść z tego różne rzeczy. Jakieś nieporozumienia, że ktoś podał złe info a koleś po prostu się teleportował gdzie indziej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Rybak wez dodaj perk duszek przydatny perk Duszek można przez 10s przechodzić przez sciany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nie gram juz na codzie Only FFa Ale Jack dobrze mówi ten perk Duszek byłby Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zbędny ten plugin o info po śmierci moim zdaniem. Cod jest za bardzo dynamiczny jak to powiedział Cr@azy A co do perku Duszek to też raczej bezsensu. Będzie mapa snow lub wiocha i duszek kosi wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dlatego też go nie dodam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ad Perk Worek Kasy) Nadal nie usunięte, potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Już usuniety widocznie usunąłem ale nie w grałem na serwer:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 klasa deagler; 1/4 deagle, 1/5 he Nikt prawie tą klasą nie gra, trzeba coś zmienić. 1/4 DGL, 1/4 HE, pociski zamrażają wroga na 1 sekunde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Coś rybaczek wymyśli , dziś idę na weselę więc nie dziś i raczej nie jutro..... xd ale po niedzieli napewno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi