Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nick na forum : Damian? NL/PL Wiek : 29 lat Staz na forum : 8 miesiecy ( od 27.10.2013) Znajomosc regulaminow : dobra ( duzo "biegam" po forum ) Czas jaki mozesz poswiecic na forum: okolo 2 h w tygodniu, 4 h w wekkend (ogolnie jest mega zajety,masa pracy, kobieta, delegacje ale staram sie jak moge ) Znajomosc funkcji Moderatora : Mysle ze wiem, ale zawsze bede mial jak sie tego nauczyc. Opiekuna tez sie uczylem Dlaczego Ty? (kilka argumentow) : Zawsze pisalem ze dla mnie liczy sie najbardziej atmosfera i tego bede staral sie pilnowac. No i rozwoj forum to tez piorytet bo potencjal mamy duzyyy:)) Masz jakies pomysly na rozwoj sieci? : Pewnie ze mam http://forum.cs-classic.pl/topic/19454-lekkie-zmiany/ http://forum.cs-classic.pl/topic/19105-serwer-do-mixow/ http://forum.cs-classic.pl/topic/19226-dodatkowe-informacje/ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jasne że tak, i nie ja tylko ty jesteś najlepszą osobą na to stanowisko Pomagasz rozkręcać siec, poza tym pomocny i to bardzo nawet jak nie masz jeszcze modka, a takich ludzi trzeba! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Oczywiście, że tak. Widać, że bardzo się stara. Na pewno wprowadzi świeżości na forum, a tego teraz bardzo potrzeba. Co tu dużo mówić, bardzo dobry kandydat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem za przyjęciem, sprawia dobre wrażenie, nie ma z nim problemow, nie ma przecież 12lat żeby nie ogarnąć co i jak działa więc poradzi sobie bez problemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem jak najbardziej na tak Proponuje oraz realizuje swoje pomysły. Bardzo pomaga innym użytkownikom. Przegląda wszystkie tematy na forum. Kulturę trzyma na najwyższym poziomie. Świetny opiekun. Jeżeli za mało argumentów, mogę jeszcze coś dodać PS: Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jestem na tak, człowiek ogarnięty, długo już z nami jest, radzi sobie jako opiekun więc powinien dostać szanse bycia moderatorem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Oczywiście,że na TAK ! Chłopak bardzo ogarnięty, może i wszystkiego nie umie ale z biegiem czasu się nauczy. Wydaje mi się,że warto mu dać szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jestem jak najbardziej na tak. Jest to bardzo ogarnięty forumowicz, miły , zawsze mozna z nim pogadać oraz pośmiać, ma pomysły na rozwijanie forum , serwera. Może troszkę mało czasu moze poświecić na modka ale nie dziwię się mu prraca , rodzina. Od dłuższego czasu jest z nami na forum więc zna dobrze regulamin . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Często jesteś na forum, pilnujesz porządku, poświęca się dla serwerowni oraz jest już dość długo z nami, a i po drodze dorobił się opiekuna Jestem na tak - odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu Aczkolwiek nwm czy starczy Ci czasu na jedno (modek) i drugie (opiekun), ale ode mnie masz zielone światło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi