I3lu 430 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie będę się rozpisywał załączam demko z gry które nagrałem -.- Demko - http://www.speedyshare.com/uzTYF/3lu.dem I tak Jest ciągle -.- Proszę o usunięcie tego pluginu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dokładanie, popieram, Pisze że "15 sec" a wywala po 3-4 ... Ustawcie żeby TYLKO w TT działał .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Plugin wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dziękuje. Proszę o nie zamykanie tego tematu, ponieważ mam jeszcze jedno pytanie a nie będę nowego tematu otwierał. Co z pluginem na widoczność nicków?? został wgrany ale nie działa jak trzeba nadal jako zm widzę tylko nicki zm i na odwrót. więc pytanie brzmi, po co tamten plugin potrzebny?? on pokazuje tylko ap armor hp i nick. o Ile pamiętam miało być tak że jako zm widzę nicki humanów i zm i to samo na odwrót. Aktualny plugin jest nie potrzebny, nam potrzebny jest taki jak opisałem wyżej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Teraz to mi musisz podać link do tego tematu, w którym o tym pisałeś. Ja nie mam dobrej pamięci, a pisanie o takich rzeczach dopiero po 2/3 miechach jest co najmniej dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 No niestety... Szukałem ale nie mogę znaleść... Jak dobrze pamiętam to rozmawiałem o tym z rybakiem na Ts i on powiedział że pogada z tobą i ty dodasz ten plugin, i tak się stało dodałeś plugin ale nie do końca taki jaki miał być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 No przydałby się plugin że human tak samo widzi nick zombi a zombi tak samo widzi nick humana ponieważ jak czasem jesteśmy humanami i widzimy że ktoś próbuje zeskanować to nic nie możemy zrobić bo nie widzimy jaki on ma nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/18081-nicki-graczy/#entry105898 z tego co pamiętam, na forum tylko w tym temacie było to omawiane. Tak jak 3lu powiedział, na ts to omawialiśmy z Rybakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Tylko że rybak nic mi nie wysyłał, wgrałem to co miałem pod ręką. Sprawdzę to. Zobaczcie na next mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 jest git xd chyba ale widzialem juz nicki zombi to chyba jest ok ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 No i o to chodziło . Już śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 nie chciałem robić nowego tematu więc piszę tutaj ponieważ mam pytanie , jak grałem na innym serwie to zauważyłem że jest tam mod,łatka,plugin za pomocą którego dało się zobaczyć ile dany zombiak miał punktów życia , stąd moje pytanie czy można by było też coś takiego wgrać u nas na serwie? ponieważ strasznie by to pomogło w wykonaniu misji "zaginiona ciężarówka" w której trzeba zabić z dystansu 20 zombiaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 nie chciałem robić nowego tematu więc piszę tutaj ponieważ mam pytanie , jak grałem na innym serwie to zauważyłem że jest tam mod,łatka,plugin za pomocą którego dało się zobaczyć ile dany zombiak miał punktów życia , stąd moje pytanie czy można by było też coś takiego wgrać u nas na serwie? ponieważ strasznie by to pomogło w wykonaniu misji "zaginiona ciężarówka" w której trzeba zabić z dystansu 20 zombiaków było już to omawiane i odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 było już to omawiane i odpada aha no to trochę lipa , a mógłbym się dowiedzieć dlaczego ten pomysł został odrzucony ? :c czy nie ma takiej możliwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 aha no to trochę lipa , a mógłbym się dowiedzieć dlaczego ten pomysł został odrzucony ? :c czy nie ma takiej możliwości? w sumie to ten plugin który został teraz dodany to pokazuje hp zm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 w sumie to ten plugin który został teraz dodany to pokazuje hp zm serio? aha to widocznie nie zauważyłem tego >< xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi