Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Równe dwa lata temu oficjalnie powstała nasza sieć cs-clasisc.pl. W tym czasie nasze forum odwiedziło naprawdę sporo osób i mieliśmy też wiele różnych serwerów, które albo przetrwały, albo niestety zostały zamknięte i przestały istnieć. Spotkało nas wiele dobrych rzeczy, ale też i złych, tak to niestety wygląda, na świecie musi być równowaga Pragnę od razu podziękować wszystkim użytkownikom, którzy grają u nas i pomagają nam w dalszym rozwoju, bez was pewnie ta sieć by nie istniała. Mam nadzieję, że dalej będziecie u nas grać i nam pomagać. Dwa lata to dość spory czas i sporo doświadczeń, które po drodze napotkaliśmy. Chciałbym aby nasza sieć istniała jeszcze przez następne kilka dobrych lat, dalej w tym samym składzie i z tą samą atmosferą. Jak wiadomo Counter Strike 1.6 nie jest wieczny i prędzej czy później liczba graczy spadnie na rzecz gry Counter Strike Global Offensive, więc jeżeli chcemy istnieć dłużej musimy iść z "duchem czasu" i powoli przechodzić na serwery CS:GO. Oczywiście w ramach urodzin przygotowaliśmy dla was kilka konkursów, o których wspominałem już wcześniej. Dzisiaj o 20:00 zaczną się dwa pierwsze konkursy. Mam nadzieję, że konkursy i nagrody w nim zawarte wam się spodobają i będziecie chętnie brać w nich udział. W niedługim czasie będziemy powoli poprawiać forum, zaczynając od nowego stylu. (informacja o nim zostanie za jakiś czas podana) Jeszcze raz bardzo dziękuje wszystkim za te 2 lata spędzone na tej sieci i mam nadzieję, że nasza sieć będziecie istnieć przez długi czas. Zapraszam oczywiście na FanPage 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Największe podziękowania powinny pójść w Twoją oraz Rybaka stronę, bo to jednak Wy jesteście właścicielami i to Wy stworzyliście klimat panujący na tym forum. Forum powstało dwa lata temu i mam nadzieje, że przetrwa kolejne dwa lata a nawet dłużej. Co do serwerów CS:GO to można postawić DM (moim zdaniem najbardziej grany mod CS:GO). 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Urodziny nie pierwsze, i na pewno nie ostatnie Powodzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Najlepszego, i powodzonka w dalszym rozwoju. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jestem tu już dobre pół roku i atmosfera czasem szwankuje, ale mimo wszystko naprawdę trzyma swój poziom. Jeszcze nie było sytuacji, żebym miała problem, a on został zignorowany. Jestem pewna, że będzie coraz lepiej. Oby tak dalej ;> najlepszego 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 No to jak pijemy ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Widać postępy. Ja sama jestem tu już od ponad 1,5 roku, prawie 2 lata i nie żałuję czasu spędzonego tutaj. Oby tak dalej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Może jestem tylko od 2 miechów ale ta sieć już po tygodniu stała się najlepszą na jakiej kiedykolwiek grałem. Oby tak dalej, najlepszego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jestem tutaj około 1.5 roku i nie żałuję tego Życzę Ci wytrwałości w prowadzeniu tego tak jak jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Chciałbym aby nasza sieć istniała jeszcze przez następne kilka dobrych lat, dalej w tym samym składzie i z tą samą atmosferą. Nie za krótko? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Na start dwa konkursy, następne podam za tydzień. NoLife Frager 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Najlepszego Sieci <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja jestem tutaj od samego początku. Chciałbym Ci -_- podziękować za to że ciągniesz to wszystko co Dawidek zaczął 2 lata temu, i za to że stworzyłeś (jak dla mnie) NAJLEPSZĄ SIEĆ w POLSCE....Życze tobie jak i Rybakowi wytrwałości i tego żeby o cs-Classic mówili nawet w telewizji Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Najlepszego !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Stówka! A poza tym danielek nmg z Tobą pić. A 18 JEST? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jestem Tu od 6 miesięcy i nigdzie nie było tak klimatycznie jak tutaj życzę 100lat i Więcej sukcesów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Podziekowania dla Ciebie bo Ty utworzyles ta serwerownie z mysla o nas. I z pozytywnym nastawieniem ta serwerowniia sie rozkreca mam nadzieje ze bd sie rozwijala pozytywnie do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Stówka !! Najlepszy serwer na jakim grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Powodzenia oby ta sieć się utrzymała jak najdłużej Pozdrawiam Karola i WĘDKARZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooleycoaster 0 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Powodzenia. ;> Ta siec jeszcze dlugo postoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jestem tu już troszkę, wcześniej grałem pod innymi nickami. Pamiętam jeszcze jak FFA było only DD2 Kiedyś zmieniłem serwerownie ale znów tutaj wróciłem i tego nie żałuję. STÓWKA dla serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Gram na tej sieci dokładnie od 17.01.2014, od razu mi się tutaj spodobało. Miła atmosfera, świetni ludzie, Nigdzie nie czułem się tak dobrze, jak tutaj, na Naszym kochanym CS-Classic! 100 lat i jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 To już 2 lata minęły mi gry na Twoich serwerach -_-? Heh ale ten czas leci ;]. Z okazji urodzin tej zacnej serwerowni życzę wszystkim graczom, adminom, modom i właścicielom by spędzili jak najwięcej miłych chwil na serwerach jak i na forum. By sieć nigdy nie upadła, a tylko pozostawała na podium najlepszych serwerowni w Polsce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mimo ze jestem tu zaledwie tydzień ^^ i tak dla mnie sieć jest fajna wasze FFA ma poziom i co mi się to podoba bo grałem na takich co wystarczył mi tydzień i już przegoniłem wszystkich w top15 ^^ oby ta sieć długo żyła sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No i zajebiście oby tak dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi