GoPe 4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Imię: MarekWiek: 16 Staż na forum: ponad 125 godzin Doświadczenie w moderowaniu: 2 własne fora, wiele razy modarator Ogarnięty PA Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Bardo dużo i tak spędzam na forum bez modaratora dużo czasu dając Ub czy wypowiadając się w podaniach jak i pisząc na sb Dlaczego właśnie Ty: Jestem ogarnięty Miły ;d W ważnych sprawach bezstronny. Na forum się znam ponieważ miałem własne regulaminy przestrzegam, pomagam oraz udzielam się Znam się dobrze na stylach oraz na samych modyfikacjach do phpBB Może umiejętność wgrywania na FTP oraz wgrywania Modyfikacji nie przy się do Moderatora, lecz warto wspomnieć Wymagania !1. Brak Warnych (Obowiązkowo)- Spełnione2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Spełnione3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Spełnione4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Spełnione5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Spełnione6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Spełnione7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 jestem na tak , wymagania wszystkie spełnia , jest miły , ogarnia , pomocny ; dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 wymagania all są, pomocny, aktywny, nic dodac nic ująć ;p duże tak : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak choć to nobbb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Wymagania Są Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na takChociaż jakiś się postarał :DWymaganiaEstetyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 wymagania wszystkie spełnia na forum siedzi sporo i się udziela Tak :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja jestem na tak, chociaż jest moim konkurentem :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak. Wszystko jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerTe Van OvsiK 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na TAK , miałem z nim kiedyś forum graficzne a raczej takie do wykonywania prac , bylo nieźle Wielkie tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Również jestem na tak. Chłopak jest miły, kulturalny, łatwo sobie radzi z każdym problem, a przede wszystkim można z nim fajnie porozmawiać. Podanie ładnie napisane, wymagania są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jestem Na Tak Wszystkie Wymagania Są Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jestem na Tak. Da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jestem na tak, wszystkie wymagania ma spełnione i jest ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Też jestem na tak, na pewno ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyQ 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 na tak . Spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na tak..-wiek-ogar-staż na forumOdpowiedni modek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wycofuję się z moderatora. Zapewne mam największe doświadczenie w obecnych kandydatów a mam najmniej głosów. Info do tych co głosowani.Moderatora wybiera się po doświadczeniu a nie po tym ze go lubicie lub ma takie same imię jak wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi